Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatéheztetés láncon. Mit...

Állatéheztetés láncon. Mit tud tenni a rendör?

Figyelt kérdés
Van egy kutya itt a környezetemben,akit egy éve nem etet a gazdája..(lehet elötte is csak ritkán kapott)szóval egy éve én etetem,amikor tudom.Láncra van kötve,saját farkát lerágta tövig és most a nagy hidegben vérzik is neki rendesen.Ha meglát csak nyüszit,mert tudja hogy kaját kap..A kérdésem az hogy ha megmutatom a körzeti rendörnek ö mit tud tenni?Csak az az állatmenhelyen ezt javasolták,hogy forduljak rendörséghez..
2011. dec. 2. 16:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
és miért nem beszélsz a kutya gazdájával?
2011. dec. 2. 20:02
 12/34 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, keresd meg a Radikális Állatvédőket!

Megtalálod őket itt: [link]

2011. dec. 2. 20:29
 13/34 A kérdező kommentje:

Mert az egyik családtagommal jóban van és nem akarom hogy vele basszon ki,másrészről pedig nem mennék vele semmire.Már szóltak neki,hogy figyeljen oda és etesse a kutyáját.Szart rá akkor is.

Oksi megpróbálkozom náluk is.köszi!

2011. dec. 2. 21:03
 14/34 A kérdező kommentje:
Hüü ..ezek a radikálisok brutálisak!:O De tudod mit?Meg is érdemlik az ilyen mocskok amit kapnak tőlük! :D
2011. dec. 2. 21:27
 15/34 anonim ***** válasza:

Igen, néha brutálisak, de azért csinálják, mert a törvény sajnos a legtöbb esetben nem tesz semmit.

De éppen a radikalizmusuk miatt mindent megtesznek a szenvedő állatokért, ők nem nyugszanak bele, hogy "sajnos most nincs rá kapacitás" vagy hasonló. Addig mennek, amíg végére nem érnek a történetnek.

Ezért javasoltam őket.

2011. dec. 3. 12:27
 16/34 anonim ***** válasza:
Fel is vetted velük a kapcsolatot, vagy csak megnézeted őket? Ha igen, válaszoltak már?
2011. dec. 3. 12:29
 17/34 A kérdező kommentje:
Még csak megnéztem öket meg olvasgattam róluk cikkeket videókat néztem!Tetszik nagyon a munkájuk és hétfön készitek még néhány képet a kutyusról elküldöm nekik!!Remélem megszánják,bár biztosan nagyon sok a dolguk :/ :) De az esélyt megadom hogy legalább ök tesznek majd valamit :P
2011. dec. 3. 13:22
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek tedd meg, segíts szegény kutyusnak! Kérsz segítséget, csináljuk együtt, az én nevemmel, vagy ilyesmi?
2011. dec. 3. 19:19
 19/34 A kérdező kommentje:
Küldtem nekik levelet,remélem minél hamarabb válaszolnak!! :) Jó lenne ha legalább ök tennének valamit ha más nem..:/
2011. dec. 4. 16:07
 20/34 A kérdező kommentje:
Ha válaszoltak irok,hogy mit !! :)
2011. dec. 4. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!