Hogy kell a folytót használni? Csak úgy felrakom rá és ha húz a karika végigmegy a láncon? Vagy valami csomót is kell rá "kötni"?
Ne folytót használj! Nem ez a megoldás, ha a kutya húz. Amikor húz, fordulj el a másik irányba. Nem a folytó lesz a megoldás, ugyanúgy húzni fog!
Amúgy a kérdésedre válaszolva nem kell rá semmit sem kötni, úgy ahogy leírtad, a karika végigmegy a láncon.
Semmit nem kell vele csinálni,magától fojt:S sajnos.
Egyébként az én kutyám 8hónapos staffordshire és gyönyörűen jön mellettem.
Ha húzott ,egyszerűen megálltam és nem mentünk tovább.Hamar megszokta,hogy akkor jutunk előre,ha szépen jön mellettem.
Nem kell rá csomó. Az egyik karikán átereszted a láncot, akkor lesz egy hurok. Ebbe dugod a kutya fejét.
A másik karikába csatolod a pórázt.
Fontos: mivel a kutya a bal oldaladon közlekedik, mindig az óramutató járásával ellentétes irányban legyen a nyakán. Ez így leírva furcsa, de ha felteszed, látni fogod miről beszélek. Mert így ha nem húz, akkor kilazul a nyakörv.
Ha húzni kezd, nem visszahúzod, hanem megrántod, így működik.
Foorty: Nem ragáJos hanem RagáLYos!!!!
Ha már így ki vagy akadva a hibákon!
Én sem pártolom a fojtót, de nem azt kérdezte, hogy nekünk mi jön be hanem, hogy hogyan kell megkötni!!!
A Kérdésre válaszoljatok már!!!!!!!!!!!
Amúgy nem kell semmit csomózni! A karikán átmegy a lánc ennyi!
Ja és Foorty: Te is azt írtad, hogy Folytogatnának!
Úgyhogy te is tanulj meg helyesen írni!!
*bekavart...
és, hogy ne csak OFF: tényleg ne használj fojtót! szerintem fojtogatni egy állatot állatkínzás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!