Milyen betegsége lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Először nagyon viszketett neki a háta.. aztán a szőr kitépte.. itt van egy kép róla : [link]
kérlek segítsetek.
2011. dec. 2. 12:57
21/29 anonim 

válasza:

Ha ennyire nagy szegénységben éltek, akkor nem kellett volna kutyát vállalni. Mert ugye ez felelősség, és ha beteg az állat, azért te felelősséget vállaltál, azzal hogy megvetted/örökbe fogadtad. Tehát valahogyan mindenféleképpen orvoshoz kell fordulni vele! Komolyabb baja is lehet, ne akard a vesztét. Nem vagyok rosszindulatú, tudom, hogy nem könnyű pénzt keresni, és megélni sem Magyarországon... nem kell lepontozni.
Nem tudom, hogy milyen a seb, de ha nem nyílt, akkor kamillateával esetleg borogathatnád.
22/29 A kérdező kommentje:
7 éve még nem volt ilyen g**i kevés a fizetés -.- és kevés munka.. és megpróbálok beszerezni.. mert nem akarom elaltatni vagy hogy továbbra is szenvedjen
2011. dec. 2. 17:27
23/29 anonim 

válasza:

Én megértelek,hogy nincs pénz.Ebben a világban soha nem lehet tudni,hogy mikor leszel munkanélküli...ne aggódj nem lesz semmi baja a kutyának. Vegyél gallért kb.600-700Ft(talán még a fressnapfban is van és ügyelj a méretre,hogy ne tudja elérni a sebet)és kend be betadinnal.
24/29 A kérdező kommentje:
A gallér kb. vegyük 700 forintnak.. a betadine is kb annyi.. 1400 forintot azért simán rááldozok a kutyámra akár 5000 forintot is :) inkább nem eszek max napi 2szer egy kenyeret de nagyon szeretem és nem engedem hogy szenvedjen :)
2011. dec. 2. 17:44
25/29 anonim 

válasza:

Szia! Hol laktok? Tudok adni gallért, betadine-t és kék kenőcsöt, de szépen kérlek vidd orvoshoz míg nem késő.
26/29 anonim 

válasza:

A betadinos vagyok:-) Elfelejtettem írni,hogy 3-4 nap alatt javulnia kell a betadine-tól és a gallértól,ha mégse,akkor valószínűleg tényleg allergia vagy ekcéma.Akkor kelleni fog a doki,mert szteroid injekciót szoktak adni és felírnak valami krémet pl.Flucinart. Ha ez lesz,akkor se leszel bajba,mert a gallér mindenképpen kell,betadine meg jó ha van otthon...
27/29 A kérdező kommentje:
Fent lakunk a Mátrába
2011. dec. 3. 12:32
28/29 anonim 

válasza:

Az nagyon messze van sajnos. Vecsési vagyok, szívesen adtam volna minhármat. :(
29/29 A kérdező kommentje:
Nem baj. Azt hiszem rájöttem mi baja van a kutyámnak. Allergia... én 99% -ig biztos vagyok benne. Holnap fel is hívom az állatorvost hogy vajon igazam van e. És ki is fogja vizsgálni. Összegyűjtöttem egy kis pénzt.. hát nem tudom mennyibe kerül az állatorvos de majd kiderül. De akkor is megnézi :) És köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 4. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!