Milyen betegsége lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Először nagyon viszketett neki a háta.. aztán a szőr kitépte.. itt van egy kép róla : [link]
kérlek segítsetek.
2011. dec. 2. 12:57
11/29 anonim válasza:
Egyébként az ajtóból és a padlóból ítélve nem úgy néz ki, mintha nyomorognál
13/29 A kérdező kommentje:
bas***us ha nem nyomorognék akkor nem itt verném a f**szt! :@ egyébként ez még a szüleim háza volt ott lakom apám csinálta meg a padlót is tehát ... és kiba****tul aggódom érte -.- tehát ha lenne pénzem akkor elvinném orvoshoz.. kaját alig eszek hogy neki legyen -.-
2011. dec. 2. 13:30
14/29 anonim válasza:
Először is tegyél rá gallért,hogy ne nyalhassa. Meg kéne vizsgálni,hogy van-e benne valami élősködő.(bolha,atka...) Bár én valószínűsítem,hogy nem élősködő,mert akkor nem csak egy helyen lenne kinyalva.
Lehet gomba vagy allergia is. Kenjél rá Betadine-t napi 2x és szigorúan gallér amíg teljesen be nem gyógyul.(meg kell várni,hogy a varr is leessen,mert vannak motorikus nyalogatók)
15/29 anonim válasza:
Hát, egy kutya kiadásokkal jár, erre gondolni kell mielőtt befogadsz egy kutyát. Házi dolgokkal ne próbálkozz ,mivel nem kutyának való! Omega 3 olajad sincs, gondolom, mivel az is elég húzós. Ebben az esetben mást nem tudsz tenni, vársz még begyógyul a seb.
16/29 anonim válasza:
A Betadin (már ha van az illetőnek) nagyon jó ötlet!
17/29 anonim válasza:
Tölcsér a fejére, betadine és kék kenőcs megér egy próbát, de szerintem ez durvábban néz ki annál, minthogy otthon gyógyítgasd, nem mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy olcsóbb ezeket beszerezni, mint elvinni egy dokihoz.
18/29 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek ilyen a Begle-je. Annak Bolha allergia miatt. Vidd el dokihoz és beszéld meg vele hogy később fizetsz. Ad rá gyógyszert ha bolha allergiha ha nem akkor meg krémet.
19/29 anonim válasza:
tegyél rá bepanten kenőcsöt vagy valami ehez hasonló hámlasztó krémet. Mikor az én Foximat megharapta egy német juhász akkor a doki ilyet adott rá de mikor bekented egy kicsit sétáltasd az udvaron vagy valahol hogyne tudja legyalni amíg be nem szívódik a krém.
20/29 anonim válasza:
Igen, kék kenőcs is jó a betadine mellé.Azért nem írtam,mert kicsit húzósabb az ára. [link] Ha be tudod vállalni,akkor mindenképpen használd.
A gallér viszont nélkülözhetetlen!Anélkül bármit kenhetsz rá nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!