Milyen betegsége lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Először nagyon viszketett neki a háta.. aztán a szőr kitépte.. itt van egy kép róla : [link]
kérlek segítsetek.
2011. dec. 2. 12:57
1/29 anonim válasza:
Állatorvos tud rajta segíteni, nem pedig itt a gyk-s válaszolók!!!!!!
2/29 anonim válasza:
Jesszus, és Te ezzel nem vitted orvoshoz???
3/29 anonim válasza:
Megkérdezhetem, mire vársz? Csodára? VIDD ÁLLATORVOSHOZ, MOST!
4/29 A kérdező kommentje:
Ha lenne pénzem szerintetek nem vinném????
2011. dec. 2. 13:05
5/29 anonim válasza:
Kérj kölcsön, és vidd orvoshoz!!
6/29 anonim válasza:
beszéld meg a dokival, hogy később fizetsz...nyilván valami élősködője van a kutyádnak, amit nem mellesleg te is elkaphatsz
7/29 anonim válasza:
Vidd orvoshoz. Lehet hogy bolha ekcéma.
8/29 anonim válasza:
Allergiára tippelek, de doki mindenképp.
Rossz minőségű táptól is lehet... de minden mástól is.
9/29 A kérdező kommentje:
Állandóan nyalogatja.. mások szerint gyógyul már.. és én is élősködőre vagy bolhára tippelek.. vagy fertőzött kullancs tudom hogy én is elkaphatom ezért higgyétek el hogy minél előbb szeretném orvoshoz vinni.. 7 éves és eddig nem volt semmi baja :( addig is nincs valami házi kenőcs vagy akármi amivel enyhíthetem neki a viszketéségét vagy valami?
2011. dec. 2. 13:23
10/29 anonim válasza:
Mi kutyánknak is hasonló a problémája, sebesre vakarja magát. Omega 3 olajat kell a bőrébe dörgölni.
De előtte ajánlatos az orvos, mert bármi kiválthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!