Hányszor adjak a kutyámnak kamillateát? Nincs semmi betegsége csak immunrendszer erősítés képpen gondoltam neki.
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 22:25
1/6 anonim válasza:
Kamillateával nem erősíted az immunrendszerét, csak hasmenést okozol neki. Arról ne is beszéljünk, hogy a kutyák nem szeretik az ízét, sem az illatát.
2/6 anonim válasza:
Felesleges a kamillatea, ráadaásul a nyálkahártyára sincs tul jó hatással a rendszeres fogyasztása.
3/6 anonim válasza:
Ez nem igaz, nyugodtan adhatsz neki kamillateát, nem kell rendszeresen, de pl. megfázásra tökéletes egy kis mézzel, én a tápjához szoktam keverni. Az én kutyán kifejezetten szereti és állatorvos ajánlotta, hogy azt adjunk neki! Csak arra figyelj, hogy jól készítsd el (a tea zacskóján rajta van, hogyan kell!)
4/6 anonim válasza:
Ja! és még sosem lett hasmenése tőle! :-)
5/6 anonim válasza:
Immunrendszer erősítésre van kutyák számára kifejlesztett immunerősítő, pl. Immunovet. A kamilla tea nem az.
6/6 anonim válasza:
Megint más ha megfázásról beszélünk, akkor lehet néha, de immunerősitéésre nem. Előttem válaszoló jól irta. Az immunovet teljesen jó. De ha a kutya normális kajával van etetve, mozgatva, télen-nyáron, akkor lesz egészséges, és nincs szüksége semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!