Milyen kutyat ajanlotok egy 12 es egy 7 evesnek?
21/28 A kérdező kommentje:
Szerintem egyedul is ellahatna egy kutyat !!! Es felnott koraban is imadna ... Most vannak halai es meg azokkal is "jatszik" ,mar amennyire lehet halakkal jataszani ,pedig mar olyan regota van halunk...
És anyagilag is ő finanszírozná? Mert a kaja csak egy kiadás a rengeteg fizetnivaló közül.
Az intelligencia meg kevés egy 40 kilós kutya megfékezéséhez. Fizikai erő kell.
2011. nov. 30. 15:13
De jó kis paraszt gyerek megfogalmazással mondta!! xDD
Hát attól még hogy valakinek nagy "intelligenciája" van 12 évesen attól még nem fog vissza fogni egy kutyát sem!!
Szakadok..:DDD
2011. nov. 30. 17:04
24/28 A kérdező kommentje:
Ok ,azt tudom ,hogy egy akkora kutyat nem kaphatna. Nem is gondoltunk olyanra.... Orulok ,hogy megnevettettem onoket ,Am en vagyok a 12 eves fiu xD !!! XD XD xD hAT VAN EGY CSOMO PENZEM ,DE NANYA AZT MONDTA ,HOGY CSAK ANYAGILAG SEGITENE....
ez nagyon szép,kedves kérdező! :) (a bulldogos válaszoló vagyok)
szerintem felelőtlenség úgy választani,hogy "bocsi,de ez sem meg ez sem tetszik a lányomnak.." mert nem az a lényeg,h előbb vagy utóbb szereti-e meg külsőleg,hanem,hogy együtt tudjon vele élni a 7 éves lányod is...nagytestű kutyát semmiképpen sem.ha ennyire válogatósak vagytok,tényleg az a legjobb,ha együtt elmentek egy menhelyre és kiválasztjátok.kész.
2011. dec. 1. 07:16
Igen, Labrador, Golden és Howavart! Teljesen mindegy milyen kutya, ha szimplán a gyerekek nevelnék már régen rossz lenne. A kis termetű miért is jobb? könnyebb felrúgni, ha nem tetszik a viselkedése? Egy tacskó, foxi stb. sokkal hamarabb megkapja az emberek lábát.
2011. dec. 3. 16:35
Utolsó! Én már elmondtam neked, h miért jobb. Nem, nem a felrúgás miatt (ha te így neveld a kutyádat, jelentsd fel magad!). Ha egy 30 kilós kutya megrántja az embert teljes erejéből, akkor nem árt, ha az vissza tudja fogni a kutyát. Megnézném én, h a 12 éves fiúcska visszatartja. Ami történne: a fiúcska REPÜL a kutya után...
2011. dec. 3. 17:52
Hát te nem vagy normális kérdező!! Takarodj már innen!! Mit akarsz te itt most? -.-" Kva nagy intelligenciád van!!
2011. dec. 3. 18:24
Kapcsolódó kérdések: