Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyat ajanlotok egy...

Milyen kutyat ajanlotok egy 12 es egy 7 evesnek?

Figyelt kérdés
Van egy sep kis kertunk ,a kutya max ejszaka aludhat a hazban. Lehet akarmilyen termetu. Egyezzen jol a gyerekekkel. Napi 2 ora torodes lenne vel min.
2011. nov. 29. 16:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Jézusom, ha itt kell megkérdezni hogy a gyerekednek milyen kutya kell akkor te egy nagyon felelőtlen szülő vagy. Egy szülőnek aki kutyát akar venni ilyen kis gyerekeknek minimum pontosan kell tudnia milyen kutyát érdemes venni.

Amúgy meg ja a tacskó az jó dolog azt én is ajánlom. A nagykutya is felnő előbb utóbb és ők jobban kimutatják mennyire szükségük van egy határozott gazdára. Egy nagy neveletlen kutya lesz belőle aki minden hová húzza el a gyerekeket amikor sétálni kell vinni ugye. Te pedig ha egy kutyát be engedsz a lakásba számolni kell az ürülékkel! Szerintem nézz körül kutyák terén jobbat és ne idegenek döntsenek már arról milyen kutya kell a gyerekeknek. Ezt csak te fogod tudni.

Nagykutya!! -.-" Te jó isten ilyen kis gyereknek!!!

2011. nov. 29. 17:43
 12/28 anonim ***** válasza:
Plüskutyát! -.-
2011. nov. 29. 17:45
 13/28 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek. Szerintem a 12 éves fiad is addig gondozná, míg "új". Utána ez mind-mind a te feledatod lenne.

Gondolj bele, a kutya 10-15 évig él. A gyerekek középiskolások lesznek, esetleg kollégisták, nyaralásnál el kell helyezni, naponta kétszer kell menni sétálni télen-nyáron, esőben, hóban, fagyban, szikrázó napsütésben, stb.

Persze, sok példa van arra is, h a kutyus és a gyerek együtt nő fel és egyszerűen elválaszthatatlanok lesznek, de sajnos a tendencia azt mutatja, hogy ez millióból egy.

2011. nov. 29. 18:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Meg hogy ettől lesz szép egy film!! xD Mondjuk nem kell naponta kétszer sétáltatni pláne ha kertbe van de naponta kétnaponta igen!
2011. nov. 29. 18:50
 15/28 anonim ***** válasza:

szerintem inkább nézz szét egy menhelyen vidd a gyerekeket és kiválasztjátok együtt a kutyust..

ha belegondolunk minden fajtájú és méretű kutyának felelős és határozott gazdikra van szükség , szerintem várj pár évet a kutyával és amikor már mind 2 gyereked nagyobb lesz nagyobb felelősség is lesz bennük habár a mai fiatalokba elég kevés van ..

2011. nov. 29. 20:08
 16/28 anonim ***** válasza:

Cavalier king charles spániel.

Kisebb mint az angol cocker (8 kiló körüli, míg egy nagol cocker 15 kilós is lehet), ergo kevesebb a fogyasztása. A szőre hosszú, de őt nem kell kozmetikába hordani, mert nem kell nyírni. Heti 1 teljes fésülés, havi 1 fürdetéssel simán beéri.

A gyerekeket imádja, könnyen tanítható, nem makacs, önfejű kutya. Ugyan úgy lehet vele sportolni, meg a kanapéban üldögélni.Első kutyának szerintem tökéletes lenne :)

Szőre nem hullik, és a hideget is bírja. Igazán szép, helyes kis kutyák.

A gond velük csak az, hogy a mostani helyzet borzasztó, a szaporítók kihasználják, hogy népszerűek az univerzalitásuk miatt, ezért mostanában rengeteg a nem minőségi, beteg példány (de már lassan minden fajtánál így van). Ügyelni kell, honnan veszel. Most lehet törzskönyvvel minőségit is kifogni, mert az áruk, ahogy néztem nagyon lent van.

2011. nov. 29. 20:34
 17/28 anonim ***** válasza:
Berni pásztor.
2011. nov. 30. 12:17
 18/28 anonim ***** válasza:

Az, berni pásztor. Aztán ha egy 30-40 kilós kutya megindul, egy 12 éves gyerek gond nélkül visszatartja, mi????

Hiába van jól nevelve egy kutya, BÁRMIKOR szükség lehet arra, h vissza kell fogni. Az én kutyám 30 kilós, de ha megpróbál elrántani, akkor is meg tudom tartani. Egy 12 éves fiú meg repülne a kutya után.

2011. nov. 30. 13:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Az én kutyám 50 kilós és most tudom gond nélkül visszafogni. Emlékszem 30kg lehetett már akkor 10 éves lehettem, még a szinte kölyöknek számító kutyát (enyém volt) elvittem sétálni, de úgy rántott el minden hová mint a nem is tudom egy rongyot...
2011. nov. 30. 14:12
 20/28 A kérdező kommentje:

Hat koszzonom ,a fiam nagyon hatarozott es nagyon magas az intelligenciaja ,szornyenn ertelmes!! A tanarok is mindig mondjak ,hogy ilyen gyreket ritkan latni... Sokszor azt is mondjak ,hogy teljesen ugy gondolkozik ,mint egy felnott , barki megismerne a fiamat igy gondolna !!!

Regot konyorog nekem kutyaert ,en nem szeretem az allatokat .... Nem vagyok ilyen kutyaszakerto..... De egyik nap a sok kerleles utan elem allt es ezt mondta : "Edesanyam ,nekem megvan mindenem ,nagyon boldog vagyok !!! Nagyon szeretlek Teged es az egesz csaladot ,oszinten ha lenne egy kutyam akkor tokeletes eletem lenne ,de ha nem lehet ,nem leszek szomoru ,mert ilyen jo csalad mellett ritka ,hogy legyen egy kutya is ! En elfogadom ahogy dontottel !!! "

Olyan hatarozottn mondta ... A kutyat csak o gondozna a hugaval....

2011. nov. 30. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!