Milyen vonatszettet ajánlotok egy 3 évesnek?
Duplot.
nem érdemes hipermarkatas kínai gagyit venni, mi anno fiamnál nagyon megjártu, (akkor még jártunk a teszkóba és vagy 3x vittük vissza, kicserélni, mindig másra, de egytől egyig xarok voltak)
na pont teszkóban és ilyen helyeken árult vacokcta nem szabad megvenni
első voltam
Én még nem mertem elemes vonatot venni a fiamnak (3 éves szintén vonatmániás), mert ő inkább tologatja őket, az pedig nem kifejezetten tesz jót a fogaskerekeknek. Én az ikeás pályának tescos/thomasos kiegészítőkkel vagyok a híve, s a fiam is szívesen játszik vele. Az egy szem elemes mozdonyát (amihez a fent említett vonatok csatlakoztathatók) nagy ritkán előveszi, bekapcsolja, majd közli, hogy ezt nem lehet tologatni, s visszarakja a polcra. Én nem látok abban túl nagy játékot, hogy azt figyeljem, hogy megy körbe-körbe a vonat, s én nem is nyúlhatok hozzá. Szóval én csak lebeszélni tudlak róla. A vasútmodell kiállításon is mindenkitől azt halljuk, hogy fapálya, s iskolás korban modellvasút.
A duplohoz egyébként lehet kapni nem elemes vonatokat is, de szerintem egyrészt piszok drága, másrészt nagyon kevés a kiegészítő, így egy idő után nem bővíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!