Miért kell felszedni?
Csövi? Te egy akkora bunkó vagy, hogy azt már mutogatni kéne!!!! Hajléktalank, te nagyonsötét! Remélem, egyszer kerülsz olyan kilátástalan helyzetbe, mint ők.
És nekik amúgy hova kéne végezniük a dolgukat? Esetleg te beengeded őket a lakásodba a wc-re?
Eltérün kaz eredeti témától, de leültél már akár csak eggyel is beszélgetni? Én rendszeresen teszem. Eddig kb 3 volt aki ténylegesn önmagának okozta a bajt.
Itt nem messze is van kettő, az egyik történelem-magyar szakos tanár és még elvégezte az autószerelőit is.
Plusz szerinted az ilyen minuszokat hogyan lehet túlélni? Nem azért isznak, mert nem lenne jobb dolguk, hanem mert így túl lehet élni azt, hogy az ember 0-24-ben a minuszokban ül/fekszik/mászkál.
Életemben nem láttam még olyan embert, aki egy út kellős közepén könnyítene magán...
De mondom, engedd be a házadba a WC-re és akkor problem solved!
Amúgy a témához: ma este séta után a liftben éreztem, h kutyakaki szag van. Megnéztem a cipőmet, nem az volt. Hát a kutyám volt, beleugrott valami fosba és olyan lett a négy lába és a komplett hasa. "Felüdülés" volt betenni a kádba és lemosni róla a szart...De igazad van, össze ne szedd,te paraszt....!
Kérdező! Ha egyszer a kérdésed így hangzik, hogy: "Káros vagy jótékony a kutyagumi a környezetre nézve? :D"
Akkor miért válaszolsz ennyire lenézően? mi csak a véleményünket mondtuk el erről az egészről, nem azért, hogy te a nagyon okoska aztán majd így válaszolj!
Ja és igen, káros, mert ha belelépünk az egy szar helyzet, és elég kellemetlen, főleg ha utána nyilvános helyre megyünk vagy az autóba kéne beszállnunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!