Miért nem lehet felszedni a sz*rt?!
Nem régóta van kutyám, lakáskutya újpesti panelrengeteg parkjaiban sétálunk a legtöbbet. Eddig sosem okozott fizikai vagy lelki fájdalmat felszedni a kutyasz*rt.
Miért van az, hogy nem tudok vele egy jót rohangálni, mert a kutyasz*rt kell figyelnem, kerülgetnem?
Miért van az, hogy általában a f*szkalapok/p*csák, akik kuty sétáltatás közben pletykáznak, zenét hallgatnak; egyszóval magasról lesz*rják a saját kutyájukat hagyják figyelmen kívűl a "nagy dolgot"? És általában ők azok, akik kiröhögnek, mikor felkapom a kutyak*kit...
Tudom, hogy ide nem fog eltévedni egyetlen ilyen lelkiismeretes kutyatar sem, szóval akinek nem inge ne vegye magára.
Én azt megértem, hogy néha a sötétben nem lehet megtalálni, ill. elfelejtünk zacskót vinni. Velem is volt már ilyen.
De nem hiszem el, hogy ennyi feledékeny és vaksi ember van! Nem áll arányban a kutyasz*r mennyiségével!
Ennyi az alacsony IQjú és érzelmi intelligenciában/tudatosságban lemaradt "kutyás"???
Egyetlen elkerített kutyafuttató van a kertvárosban, elég kicsi és mindkét oldalán ott az ürülékgyűjtő... Miért nem tudok oda bemenni gyakorolni a kutyámmal? Mert sz*r szőnyegen kell lépkednem!
Elnézést a pongyola fogalmazványért, de rohadtul idegesít ez téma. X/
:))
Már a napokban volt egy ilyen kérdés
Első: Oké,ilyeneket megértek. Én sem szoktam a legnagyobb susnyásba kirándulni a k*kiért... De most csinálnak az iskola mögötti hosszúkás részből kutyafuttatót, az ürülékgyűjtő már évek óta kinn van... Rövid fű, nagy tér a szomszédban bölcsöde, szoc. intézmény. Semmilyen megerőltetésbe nem kerül fölszedni. Fogadok, h az értelmes kutyasétáltatók fogják tisztán tartani, mert ide még így is sokn járnak, h nincs elkerítve.
Második: Nem járok olyan gyakran, és nem olvasok eleget vissza ezekszerint. :(
Maximálisan megértelek, és egyetértek. Nekem 2 kutyám is van. Nekünk szerencsénk van, mert a futtató ahová járunk mindig tiszta (nem mondom, hogy ott sem hagynak 1-2 kutyapiszkot, de tudunk rendesen futkározni).
A kérdésedre szerintem a választ nem fogod megkapni. Sajnos vannak igénytelen emberek, mi csak annyit tudunk tenni, hogy példát mutatunk azzal, hogy feltakarítunk a kutyáink után.
09:29
Jah, sajnos így van ez. ezek az igénytelen kutyatartók nem véletlenül ilyenek. Nem néznek ilyen lapokat, az informáci éhségük nem terjed túl a youtube-on és a wiwen. :/
tudom nem szép dolog, de én nem szedem fel a sz*rt
bármi más megoldás szóba jöhet, vegyen fel az önkormányzat hajléktalanokat, a kutyások fizessék ezek bérét, az sem baj, de én hozzá nem nyúlok
illetve annyit tudok még vállalni, hogy a most 14 éves kutyám még él ameddig él, aztán nem tartok több kutyát
ugyanis a hányásomat nem tudom ki takarítaná fel
úgyhogy nem
09.49
Ha valamiért otthon végzi el a kutyád a dolgát (legalábbis nálunk előfordult már hasmenés, amit nem tudott visszatartani, persze lehet nálatok ilyen nincs) azt is ott hagyod? Engem jobban zavar a szoba közepén a kula, mint az, hogy egy neilonnal megfogjam és kidobjam.
Totál igazad van,engem főleg az idegesít,hogy az ilyen kis yorkik meg ilyen kistestű kutyák után se szedik fel.. még zacsi se kell.. elég egy papírzsepi...jólvan a hasmenés más dolog.
Nekünk hatalmas kutyánk van (ír farkas) és sokat eszik-> sokat kakil.. nyilván amikor visszük sétálni elhagyatott területekre visszük (kis városban élünk és van rá lehetőség)de történt már olyan,hogy hasmenése volt és a járdára... :S de egy ekkora kutyaután nyilván elég macerás összeszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!