Nem ciki az utcán felszedni a kutyánk piszkát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:05
2/13 anonim válasza:
Inkább ciki otthagyni. èn ha valakit látom hogy sz@ratja a kutyáját és nem szedi fel, mindig rászólok. Ha etetni tudja az ebét akkor felszedni a szart is tudja utána.
3/13 anonim válasza:
Lehet, h elég ciki, mikor látod, h rohangálnak utána, viszont, aki nem szedi föl, arról rögtön az a benyomásom támad, h érzéketlen, tapló és undorító.
Legszívesebben elképzelem, mikor siet valahová levágja az útját a füves részen keresztül és telibe kap egy hatalmas rakást... :D
4/13 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki, inkább az a bosszantó mikor otthagyják, utána meg más belelép. Mindenkinek össze kellene szednie a saját kutyája után.
6/13 anonim válasza:
Nálunk vannak "kutya toalettek". A parkokban ki van téve több kis szemetes zacskóval. Onnan letépsz egy zacskót, felszeded vele a kutyapiszkot, és beledobod a szemetesbe. Fél perc az egész. Semmi ciki nincs benne. Sokkal cikibb, ha a parkban játszó gyerekek találják meg a kakit...
7/13 anonim válasza:
Nem az. De sajnos nagyon kevés ember szedi fell kutyája után és ha rá szólsz az illetőre hogy vegye fell még neki áll feljebb. Én mindig felszedem.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, majd igyexem legyőzni az undorom.
2009. júl. 13. 11:22
9/13 anonim válasza:
Nem az egyáltalán, inkább példamutató! Egy zacskóval könnyedén fel lehet kapni és kidobni. Szerintem jobb, mint belelépni!!!
10/13 anonim válasza:
Én is gyakran érzem azt, hogy gáz, amikor végigmegyek a fél városon, hogy találjak egy szemetest(na jó, ez egy kicsit túlzás volt, de tényleg sokat kell menni, ha ki akarom dobni), végül kidobom a buszmegállóban, hogy ott "illatozzon" a buszra váró emberek orra alatt, de ha egyszer nincs elég szemetes, akkor mit csináljak? Nem fogom otthagyni, lehet, hogy holnap én lépek bele, amikor arra járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!