Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem ciki az utcán felszedni a...

Nem ciki az utcán felszedni a kutyánk piszkát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
valami tartót biztos tudsz magaddal vinni amibe belefér és otthon kidobod
2009. júl. 13. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Aha, otthon... :D És a konyhában lévő kukába, vagy a papírszemetesbe dobjam??? :D:D

Egyébként én meguntam felszedegetni: 1.) alig szedi fel valaki a kutyája után, engem meg hülyének néz, hogy sz@ros zacsival sétálgatok (kukahiány, ha a buszmegállóba dobom, összesúgnak, hogy minek dobom oda stb, de ha meg nem szedem fel, azért sugdolóznak "alig" hallhatóan -> ilyenek az emberek, semmi sem jó nekik :D :D); 2.) a kutyám rendszeresen az árokparton végzi a dolgát, ahol sem emberek (max. kutyások), sem gyerekek nem járnak (a füvet sem nyírják le onnan, csak ha már vagy fél méter, és ezt 1x, a nyár közepén teszik - ha teszik); 3.) a sok zacsi szerintem SOKKAL környezetszennyezőbb, mint a kutyakaki (természetesen mindig van nálam zacsi, és ha nem az árokparton végezte el a dolgát, akkor felszedem.) Egyébként az a ciki, amit te annak tartasz magaddal szemben, nem az, amit mások látnak cikinek a te cselekedeteiddel kapcsolatban (azért persze normális határokon belül :D)!

2009. júl. 14. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Utóbbi!

Ismerős prob, nálunk értelmesebb kuty sétáltatók is így szoktak lenni ezzel. Ha a susnyásban csinálja nem kell utánamászkálni, főleg éjszaka, de amikor a park közepén, pl msziget ahol mindenki minden fűbe leül, átmegy ott azért igenis föl kell szedni. Elég sokat járok az mszigetre és nagyon idegesítőnek találom, h a kutyásoknak még ott sem evidens, h fel kell szedni.

És akkor én meg az ismerőseim meg jó pár ezer ember a hülye, há pad is va minek a fűbe űni?

(Mert feltételezem, h ők nem puknikezni járnak az Mszigetre vagy frizbizni, labdázna, hanem csak szigorúan őgyelegni. Mert ha az ember piknikezni jön, akkor valszeg tudja/sejti milyen érzés lehet kutyasarba teríteni a pokrócot.)

2009. júl. 14. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!