Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legokosabb kutyafajta?

Melyik a legokosabb kutyafajta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Ezt nem lehet megmondani!

Most tegyük fel,hogy a mudi(pl) a legokossab,de ha egy olyan gazdához kerül ahol nincs szeretet,nevelés,gondozás stb.. akkor hiába ő a legokossabb kutyafajta!

Nekem volt 2 yorkim ugyanugy foglalkoztam amíg az egyik megtanult mr 4 dolgot addig az első még kutyasuliba is LASSABBAN tanulta meg mint a másik!

Most van egy beagle már nem tudok neki mit tanítanani már a dogdancet csináljuk pedig még csak 8,5 éves és élvezi ő okos!

Szerintem ezt így nem lehet megmondani!

Nállam eddig a beagle a legokosabb fajta (pedig ő a 6.kutyám).

2009. máj. 13. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
állítólag a puli és a border collie de a mudi német / belga jhusáz kutyák is okosak
2009. máj. 13. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
a labrador :)
2009. máj. 14. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
a-a, előttem szóló.Az nem puli hanem puDli vagyis uszkár...marha okos, vizikutya és közben cirkuzsi is.A puli elég agresszív.és büdös...sehát ez már nem okossági kérdés: D
2009. júl. 19. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen hülyeség vitatkozni, mert nem csak fajtától, de még egyedtől is függ:)

Ja, és akkor okos a kutya ha sok trükköt tud, vagy az is számít, hogy mennyi idő alatt? Mert a mudim kb 3 perc alatt megtanult ülni, feküdni és pacsizni is! Az azért nem semmi!

Én azt mondom, hogy ezt esetleg statisztikával lehet kimutatni, de abból a pumit, a mudit meg az erdélyi kopót tuti kihagynák:(

2009. aug. 2. 14:04
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
apád
2009. szept. 2. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
2010. ápr. 1. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

az előzőben dobermann helyett nem tudom miért van Pinscher... az egy dolog hogy amikor tenyészették ezt a fajt is belevonták.

2010. ápr. 9. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!