Melyik a legokosabb kutyafajta?
Ezt nem lehet megmondani!
Most tegyük fel,hogy a mudi(pl) a legokossab,de ha egy olyan gazdához kerül ahol nincs szeretet,nevelés,gondozás stb.. akkor hiába ő a legokossabb kutyafajta!
Nekem volt 2 yorkim ugyanugy foglalkoztam amíg az egyik megtanult mr 4 dolgot addig az első még kutyasuliba is LASSABBAN tanulta meg mint a másik!
Most van egy beagle már nem tudok neki mit tanítanani már a dogdancet csináljuk pedig még csak 8,5 éves és élvezi ő okos!
Szerintem ezt így nem lehet megmondani!
Nállam eddig a beagle a legokosabb fajta (pedig ő a 6.kutyám).
Ezen hülyeség vitatkozni, mert nem csak fajtától, de még egyedtől is függ:)
Ja, és akkor okos a kutya ha sok trükköt tud, vagy az is számít, hogy mennyi idő alatt? Mert a mudim kb 3 perc alatt megtanult ülni, feküdni és pacsizni is! Az azért nem semmi!
Én azt mondom, hogy ezt esetleg statisztikával lehet kimutatni, de abból a pumit, a mudit meg az erdélyi kopót tuti kihagynák:(
az előzőben dobermann helyett nem tudom miért van Pinscher... az egy dolog hogy amikor tenyészették ezt a fajt is belevonták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!