Melyik az első 5 legokosabb kutyafajta?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 15:34
1/18 anonim válasza:
Az amerikai staffordshire terrier köztük van, nagyon okos.
2/18 anonim válasza:
azt hallottam, hogy a csivava a legokosabb. de okos a labrador, és a golden retriever
3/18 anonim válasza:
A vizsla is benne van az elsők között, csak túlságosan érzelgős fajta. :)
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Méghogy a csivavva XDDD
amugy ott az a link amit linkelt az utolso előtti válaszolo. na ott vannak listázva :)
7/18 anonim válasza:
Én is a border collie-t és uszkárt tudtam...
8/18 anonim válasza:
Mudi tuti köztük van. :D Azon kívül a pásztorkutyák. A lista hülyeség, mert 1, nem vizsgáltak minden fajtát 2, kinek mi az okosság?
9/18 anonim válasza:
úristen:d ez nagyon gáz ez a lista..
dikk
a belga juhász, a mali a 22dik:d vicces:D
nyomorékok..:Sakik ezt csinálták:D
háhhá kb a 5-.be benne van a legokosabbak közül?
csivava hülye kis ugatós lábtörlő, semmit nem lehet vele kezdeni:d jön valaki rátapos és már ki is nyiffan:d ez a nagy házőrzőőháhháá
10/18 anonim válasza:
Attól függ miben nézzük. Meg ez a lista nem is teljes, mivel pl a magyar juhászkutyák sincsenek rajta... De ha úgy kérdezed, melyik a legkönnyebben tanuló fajta, akkor ezeket válaszolnál: border collie, mudi, puli, belga juhász, német juhász, uszkár. De akkor sem lehet áltílánosítani, minden egyed más és más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!