Mit adtok az állataitoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Pl.a kutyának a rágcsálóknak ,macskáknak2011. nov. 27. 12:12
11/13 anonim válasza:
A kölyök kutyusom új nyakörvet kap, kinőtte a mostanit, felnőtt pedig új pórázt, a kicsi úgy gondolta, hogy az kaja vagy nem tudom mit hitt, de kicsit szétszedte:D így most ezek kellenek.
Meg persze, mindketten kapnak valami finomságot, marhalábszár,vagy valami ilyesmi!
A macsek pedig valami alutasakos kaját, amit nem szokott minden nap, meg új kosarat:)
13/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép dolog a kedvenceknek is venni valamit karácsonyra. Ők persze nem fogják érteni, de úgy vélem az a fontos, hogy rájuk is gondolunk. Nekem kutyusom van és biztosan fog kapni egy új játékot karácsonyra. És hozzáteszem, mivel egyész évben jól viselkedett, így a Mikulástől is fog kapni kutyaszalámit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!