Van olyan kutyafajta amelyikbe "szerelmesek" vagytok?
Figyelt kérdés
Vagy ilyen plátoi nagy elképzelés,hogy jo lenne egy olyan? Mi alapján választotok kutyust? Föleg akinek több másfajta kutyusa is van.2011. nov. 27. 11:26
21/24 anonim válasza:
jajj, véletlenül kimaradt, volt egy örökbefogadott belgajuhászom is, hihetetlen okos kutya volt :)
22/24 rami237 válasza:
Nekem rengeteg kutyám volt már, köztük pl: törpe schnauzer, majompincs, tacskó, beagle stb... a schnauzer elszökött mert fontosabb volt neki a szaporodási vágya, a majompincs nem bírja a gyerekeket (hírtelen mozdulatok stb remeg tőle), a tacskó a vadász ösztöne miatt a szomszéd tyúkjaira szívesen vadászott, és a beagle az egy borzasztó kutya (a másik kutyát többre tartotta mint az embert és csak a kaja érdekelte)...
De nem rég kaptam egy mopszot, és én nekem már másfajta kutya nem kell kiegyensúlyozott, hálás, könnyen tanítható, okos és sértődékeny állat, ő nekem a favorit, másfajta nem is kell........:D
24/24 anonim válasza:
Nekem még sosem volt kutyám, de az első ausztrál juhász lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!