Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan kutyafajta amelyikbe...

Van olyan kutyafajta amelyikbe "szerelmesek" vagytok?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen plátoi nagy elképzelés,hogy jo lenne egy olyan? Mi alapján választotok kutyust? Föleg akinek több másfajta kutyusa is van.
2011. nov. 27. 11:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kokerspániel. Eddig volt: törpepincsem, huskym, dobbermennom, dalmatám. Most spánielem van, és 100%osan meg vagyok elégedve vele. Értelmes, ragaszkodó, szófogadó, szobatiszta,de ha anyukámnál vagyok /kertesház/, ott házőrzőnek is bevált.
2011. nov. 27. 12:11
 12/24 anonim ***** válasza:
15 évig volt plàtòi az àltalam imàdott fajta. Lenyűgözött a làtvànya, amikor először meglàttam, aztàn utánaolvastam a természetének és akkor eldöntöttem, ha nekem valaha lesz kutyàm, akkor ő ilyen lesz. Ő a bullmasztiff. 15 év utàn itt fekszik mellettem. Nem csalòdtam, imàdom :)
2011. nov. 27. 12:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Van, és nem plátói elképzelés. Egyszerűen a többiben, ami nem tetszik, mind találok valamit ami miatt nem tökéletes, de a kedvenceimben minden az számomra. És hát elég különböző fajták bizonyos szempontból. Évek óta kitartok mellettük, a nevük is megvan és hogy mit fogok velük csinálni. És az egyiket most is tartom már. Azóta csak jobban szeretem a fajtát.
2011. nov. 27. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
Golden Retriver -IMADOM !!!! Az eletem celja h lehessen egy ilyen csaladszereto ,emberi kozpontu ,mintelligens ,gyonyoru ,baratsagos ,ragaszkodo ,jatekos kuyat !!! Ez szerintem egy tokeletes kutya IMADOM !!!  GOLDEN RETRIVER FOREVER  !!!!!
2011. nov. 27. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:

nincs.:) magába a fajba vagyok szerelmes...

de a pókokon és nagyobb bogarakon kívül a világ minden állatát imádom.:)

persze nyilván egy mókusmajom érdekesebb, mint egy éticsiga, tehát van valamiféle sorrend...

a sorrendemben pedig igencsak előkelő helyet foglalnak el a kutyák és kutyafélék...:)

mondjuk egy kutya minél "kutyaszerűbb", nekem annál jobban tetszik...

tehát a turcsiorr, mini méret nem feltétlenül előny, kicsit sajnálom őket, de azért viccesek... csak kicsit nyomik:(

2011. nov. 27. 15:52
 16/24 anonim ***** válasza:

Az én "szerelmem" a kuvasz. Sajnos egyelőre csak plátói a dolog. 10 éve rajongok a fajtáért, csak mivel lakásban élek, még nem lehetséges, hogy kuvaszt tartsak. Majd ha családi házam lesz.

Egyébként van egy westiem jelenleg, őt is imádom. :)

2011. nov. 27. 19:43
 17/24 anonim ***** válasza:

Az én szerelmem:Yorksi terrier és a (Arany)Golden rotviever.

Yorksi:okos,barátságos,szobakutya,bátor,viszont néha nagykutyának is neki meg,jó társ.

(Arany)Golden retviever:okos,barátságos,jó házörzö,jó társ,imádja a vizet.

2011. nov. 27. 19:55
 18/24 Lizaa ***** válasza:

Mudi és az aussie :) Örök favoritok :DD

Igaz keverék kutyám van menhelyről (első kutyám) és a legjobb döntés volt :) Kis angyal. Biztos, hogy mindig lesz legalább egy menhelyről hozott kutyum :)

2011. nov. 28. 17:14
 19/24 anonim ***** válasza:
CSIVAVA!!! Imádom a csivavát! És tartok is, mivel ez a kedvenc kutyafajtám és nem is tartanék mást soha!! 4éves zsemleszínű szuka csivi:) 21/L
2011. nov. 30. 16:48
 20/24 anonim ***** válasza:
A kedvenc: magyar vizsla, jelenleg is van kettő.Régebben is volt egy. De volt rajtuk kívül kuvaszom, káj-om, Sarplaninacom,több keverékem, németjuhászom, és imádtam mindet, de ezelőtt húsz évvel beleszerettem a vizslákba :)
2011. dec. 5. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!