Kokerspániel. Eddig volt: törpepincsem, huskym, dobbermennom, dalmatám. Most spánielem van, és 100%osan meg vagyok elégedve vele. Értelmes, ragaszkodó, szófogadó, szobatiszta,de ha anyukámnál vagyok /kertesház/, ott házőrzőnek is bevált.
2011. nov. 27. 12:11
12/24 anonim válasza:
15 évig volt plàtòi az àltalam imàdott fajta. Lenyűgözött a làtvànya, amikor először meglàttam, aztàn utánaolvastam a természetének és akkor eldöntöttem, ha nekem valaha lesz kutyàm, akkor ő ilyen lesz. Ő a bullmasztiff. 15 év utàn itt fekszik mellettem. Nem csalòdtam, imàdom :)
2011. nov. 27. 12:38
13/24 anonim válasza:
Van, és nem plátói elképzelés. Egyszerűen a többiben, ami nem tetszik, mind találok valamit ami miatt nem tökéletes, de a kedvenceimben minden az számomra. És hát elég különböző fajták bizonyos szempontból. Évek óta kitartok mellettük, a nevük is megvan és hogy mit fogok velük csinálni. És az egyiket most is tartom már. Azóta csak jobban szeretem a fajtát.
2011. nov. 27. 13:00
14/24 anonim válasza:
Golden Retriver -IMADOM !!!! Az eletem celja h lehessen egy ilyen csaladszereto ,emberi kozpontu ,mintelligens ,gyonyoru ,baratsagos ,ragaszkodo ,jatekos kuyat !!! Ez szerintem egy tokeletes kutya IMADOM !!! GOLDEN RETRIVER FOREVER !!!!!
2011. nov. 27. 14:18
15/24 anonim válasza:
nincs.:) magába a fajba vagyok szerelmes...
de a pókokon és nagyobb bogarakon kívül a világ minden állatát imádom.:)
persze nyilván egy mókusmajom érdekesebb, mint egy éticsiga, tehát van valamiféle sorrend...
a sorrendemben pedig igencsak előkelő helyet foglalnak el a kutyák és kutyafélék...:)
mondjuk egy kutya minél "kutyaszerűbb", nekem annál jobban tetszik...
tehát a turcsiorr, mini méret nem feltétlenül előny, kicsit sajnálom őket, de azért viccesek... csak kicsit nyomik:(
2011. nov. 27. 15:52
16/24 anonim válasza:
Az én "szerelmem" a kuvasz. Sajnos egyelőre csak plátói a dolog. 10 éve rajongok a fajtáért, csak mivel lakásban élek, még nem lehetséges, hogy kuvaszt tartsak. Majd ha családi házam lesz.
Egyébként van egy westiem jelenleg, őt is imádom. :)
2011. nov. 27. 19:43
17/24 anonim válasza:
Az én szerelmem:Yorksi terrier és a (Arany)Golden rotviever.
Yorksi:okos,barátságos,szobakutya,bátor,viszont néha nagykutyának is neki meg,jó társ.
(Arany)Golden retviever:okos,barátságos,jó házörzö,jó társ,imádja a vizet.
2011. nov. 27. 19:55
18/24 Lizaa válasza:
Mudi és az aussie :) Örök favoritok :DD
Igaz keverék kutyám van menhelyről (első kutyám) és a legjobb döntés volt :) Kis angyal. Biztos, hogy mindig lesz legalább egy menhelyről hozott kutyum :)
2011. nov. 28. 17:14
19/24 anonim válasza:
CSIVAVA!!! Imádom a csivavát! És tartok is, mivel ez a kedvenc kutyafajtám és nem is tartanék mást soha!! 4éves zsemleszínű szuka csivi:) 21/L
2011. nov. 30. 16:48
20/24 anonim válasza:
A kedvenc: magyar vizsla, jelenleg is van kettő.Régebben is volt egy. De volt rajtuk kívül kuvaszom, káj-om, Sarplaninacom,több keverékem, németjuhászom, és imádtam mindet, de ezelőtt húsz évvel beleszerettem a vizslákba :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!