Van olyan kutyafajta amelyik erősebb a kaukázusi juhászkutyánál? Azért mert.
1. én úgy tudom közép-ázsiai juhászkutyák voltak.
2. attól függ mit értesz erősebb alatt.
Az, aki azt írta, hogy a cane corso és a káj nagyobb mint a kau, még nem látott kaut. A kau és a káj egyforma méretű. Mindegyiknek vannak kisebb és nagyobb egyedeik. 65-85cm marmagasság (átlagosan 70-75cm) és 45-75kg (átlagosan 50-65kg) között mozognak.
A cane corso átlagosan kisebb, mint egy kau vagy egy káj, a cane corsok legnagyobb egyedei nem nagyobbak 70cm-nél és 50kg-nál. Ugye a kájnál, kaunál vannak ennél nagyobb példányok. A bullmasztiffok súlya sem nagyobb 60kg-nál, és akkor már igencsak nagy, a méretük felső határán lévő kutyákról beszélünk.
A németjuhászt pedig nem lehet egy napon emlegetni egy kauval, a legnagyobbak sincsenek 65-68cm-nél és 45kg-nál nagyobbak. De inkább 60-65cm és átlagosan 40kg-osak.
Miért kell ugyanazt a kérdést többször kiírni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2407114-szeri..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2407379-melyi..
szia!
KÁJ-ok voltak, nem kaukázusiak.
Ha engem megtámadna két ilyen kutya, én is ottmaradnék, meg a mudi kanom is. Ez biztos.
utolsó nagy gyökér vagy 'baszod'
egy kaunál több kutya erősebb, a mi komondor/kuvaszunk is szétszedheti még a kájt is ha,nyers kutyákról van szó 50-50% esély 2.a pásztorkutya mindene a gazda ha a gazda bajban van mindent bele ad.
a kauk már divatkutyák kevés az igazi pásztorkutya köztük.
a masztiffok lassú nehéz kutyák kevés eséllyel
a német juhásznak akkor van esélye ha torkot fogna.
a cane corso és társai kiesnek mert nincs aljszörzetük ami megvédené őket valamennyire.
Mért vagyok gyökér?? :O nem csírakutyákrú beszélek hanem az átlagrú Attól hogy láttá 3 elpenyatett plüsmacit attól a kau mint fajta még nem lesz gyengébb kutya
am kuvasz kb hasonló .De láttá má komondort meg kaut élőbe?? :OO [link] hát biztos hogy a komondor a keményebb kutya ..........xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!