Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb kutya ezekre...

Melyik a legjobb kutya ezekre a célokra?

Figyelt kérdés

sziasztok!

szeretném,ha őrizné a házat(vinném öv-re is)

nem lenne annyira domináns

jó társ lenne (könnyen tanítható,hűséges,intelligens)?

2011. nov. 26. 14:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
séták,ház örzés,játék
2011. nov. 26. 16:20
 12/15 dizus ***** válasza:
Hát én meg pont az úflandi ,landseer vérmérsékletnél húznám meg a mércét a kérdezőnek,mert nagytestű és mélyugatású mind a kettő.Hiába ajánlgattok kájt,moszkvait vagy kaut,ha így kezdi hogy ne legyen annyira domináns,akkor Ő sem az!Ezt nem rosszindulatból írtam,csak tanács!
2011. nov. 26. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!:)

na ez tök jó.

ha tényleg napi rendszerességgel foglalkozol vele minimum 2 órát, akkor én is a szuka német juhászt ajánlom.

ha ŐV-re akarod vinni, csak arra figyelj, hogy ne pásztorkutyát válassz.

(azokkal úgy sem tudnál labdázni...)

de a feltételeknek megfelel egy roti is, vagy egy dobermann, bár azt mondják, hozzájuk nagyon határozott jellemnek kell lenned - szerintem kutyája válogatja...

sőt, a magyar agár is megfelelne az elvárásaidnak.

Igen, őrizné a házat.

És vékony kinézete ellenére az őznek futtában tépi ki a hátsó lábait - nem szabad alábecsülni a képességeit.

A 2 méteres kerítést gond nélkül átugorja. És hallottam már betörő vs. magyar agaras sztorikat, nem túl szívmelengetőek a betörőre nézve...:D

És vele nyugodtan sétálhatsz, játszhatsz,...

de igaza van az egyik előzőnek, erre a célra menhelyen is találsz tökéletes kutyákat.

Múltkor egy angol masztiff tenyésztővel beszélgettem, és ő maga mondta, hogy azért elég hihetetlen, hogy a legokosabb, legjobb természetű kutyái mind menhelyi keverékek voltak.:D

ja igen, a masztiffok is jók lehetnek, de nem tudom, mennyire játékosak...

első kutyád lenne?

2011. nov. 26. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:
bocsi, utolsó előtti, de én pont NEM ajánlottam a kájt!!! ne keverjük a szezont a fazonnal.
2011. nov. 26. 16:51
 15/15 A kérdező kommentje:
nem első,voltak kisebb kutyáim ilyen 15-20 kg körüliek.
2011. nov. 26. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!