Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudok venni rendes törzskö...

Zx10r kérdése:

Hol tudok venni rendes törzskönyves amerikai pit bullterrier-t?

Figyelt kérdés

2011. nov. 25. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, úgy néz ki elég nagy keveredés van a helyes írásmódban, de te nyertél, google találat szerint:

American Pit bullTerrier kicsit több mint 1 millió

American Pitbull Terrier több mint 4 millió

American Pit Bull Terrier 6 millió felett

2011. nov. 26. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem tök mindegy hogy írják (az amerikai hivatalos kennel oldalakon mindenhol american pit bullterrier és ha már ők a fajta gondozó ország, csak tudják).

Néhány helyen még szerepel american pit bull terrier néven is. De ugye amiből származik (angol staffordshire bullterrier), azt is egybe írják, úgyhogy több mint valószínű, hogy a pitnél is.

2011. nov. 26. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:
A helyes írásmódjai a pitbull terrier és a pit bull terrier, de semmiképpen sem pit bullterrier. A hazánkban elterjedt ezek közül a pitbull terrier, röviden pitbull. A bullterrier az egy egészen más kutya, ne keverjük a szezont a fazonnal :)
2011. nov. 26. 21:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Szellemapalackban, hogy legyen neked is valami öröm az életeben, ezért elismerem igazad van. Egy ilyen pitiáner kötekedő emberrel nem fogok vitázni azon, hogy hogy írják helyesen a kutya fajtájának a nevét. De szerintem nem írtam olyan nagy ostobaságot, hogy nem is tudtad volna, hogy mire gondolok. A másik dolog, hogy ismeretlenül ilyen véleményt megfogalmazni valakiről, amit te rólam írtál az bunkóság. Na de én nem fogok mentegetőzni előtted, mert igazándiból nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam. Köszönöm ,hogy elolvastad. Szia.
2011. nov. 26. 22:54
 15/16 A kérdező kommentje:

# 10/14

Megköszönném ha elküldenéd az elérhetőséget.

2011. nov. 26. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Teljesen igazad van! Nem ismerlek, pitiáner vagyok és ez tesz boldoggá! Ehhez hűen:

Remélem tudsz is majd egy ilyen kutyát beszerezni, és remélem az elsődleges nemi szervedben tesz majd kárt, hogy szaporodni se légy képes! akkor add át neki üzenetemet: OKOS KUTYAAAA!

2011. nov. 27. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!