Hol tudok venni rendes törzskönyves amerikai pit bullterrier-t?
Te? Inkább sehol ne vegyél, mert még a nevét sem tudod leírni helyesen. Ehhez a kutyafajtához, a hiedelmek ellenére intelligens gazda kell, mert egy reggel arra ébredhetsz, hogy a fél lábadat már beflamózta.
American Pitbull Terrier, de helyette ajánlanám a csattogós lepkét.
szellempalackban te agyoniskolázott, expressz.hu szerkesztőit is világosítsd már fel hogy szarul írták ki.
kössszzzííííí
Szellempalackban:
Ezt bebuktad, mert helyesen írtad a kérdező: amerikai pit bullterrier (american pit bullterrier). :-)
Szóval tényleg tologasd a csattogós lepkét. :-D
+ lehet agyoniskolázott vagyok, de ha az intelligencia miatt szégyenkezni kell, akkor te nyugodtan büszke lehetsz magadra!
A kérdéses témában nem az expressz.hu szerkesztői a szakértők, hanem a tenyésztők, kutyákhoz értők.
Problémám, hogy te egy tipikus tudatlan ember vagy, akinek azért kell ilyen kutya, hogy az utcán, meg a haverok közt kemény tudjon lenni. Erre írtam, hogy ez egy nagyon jó kutyafaj, csak a sok iskolázatlan paraszt miatt hiszi a többi, a témában tudatlan, hogy a pitbullok veszélyesek. Egy nem túl és beltenyésztett egyed a megfelelő kezek alatt csodálatos társ Egy olyan keze alatt aki még a fajta nevét helyesen sem tudja leírni, ergo nem tud róla semmi fontosat egy veszélyes fegyverré válhat.
a wiki meg a kutya.hu is rosszul írja...
amerikai pit bull terrier
vagy
american pit bull terrier
egyébként pedig én véletlenül éppen tudok két eladó ADBA törzskönyves kis szukáról, a tenyésztő szerencsére nagyon megválogatja az érdeklődőket. ha kell, privátban küldök elérhetőséget. egyébként nagyon tuti párosítás, ha nem lenne itthon már így is több kutyánk, elhoztuk volna az egyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!