Staffordshire bullterrier, Amerikai pit bullterrier vagy Amerikai staffordshire terrier? Melyiket tartsam?
Figyelt kérdés
Nem azért akarom tartani mert harci kutya, hanem mert olyan szépek.Ja és mi a legfőbb különbség 3-muk között. És ha ismertek ilyen fajtamentőket akk azt is leírhatnátok.
Előre is köszi!
2011. febr. 23. 19:19
1/2 Ninna ♥ válasza:
Nekem a három közül az amstaff jön be a legjobban. De tény is való, hogy nagyon felkapott túlszaporított divatfajta, szóval nagyon oda kell figyelni, honnan veszed. De a fajtamentők a legjobbak, vagy tenyésztőtől rendesen. Itt vannak a fajtamentők: [link]
Ezekről a fajtamentőkről tudom, hogy nagyon rendesek, kutyaiskolába, ahová lejárok, onnan jött egy házaspár egy innen mentett kis amstaffal, mondták, hogy végtelenül próbálnak nekik mindent megadni, és nagyon kedvesek.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a három közül a Staffordshire bullterrier a legszebb. Testalkatra, fejformára. De első kutyának nem nagyon ajánlom, hacsak nem vagy valami buddhista zen mester. Idegességre, agresszióra általában érzékenyebben reagálnak, mint a másik kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!