Hányféle rottweiler van?
Figyelt kérdés
Nincs sok információim ezzel kapcsoltaban és a pontosságában sem vagyok biztos. Én 2ről "tudok". Az egyik a rövid szőrű sötétbarna jegyekkel ellátott és nagy fejű, a másik a hosszabb szőrű világosbarna jegyes. Van különbség köztük esetleg tulajdonságban vagy vmi másbam?2009. máj. 12. 15:25
1/7 anonim válasza:
Kérdezz meg egy tenyésztőt,de szerintem roti csak egyféle van.Én nem tudok hosszúszőrüről,de az nem jelenti azt h ninvcs ,de szerintem nincs csak egyféle.
2/7 anonim válasza:
Hát akkor te vagy az egyetlen, aki kétfélét ismer.
A német és a nemzetközi szövetség, úgy mint a magyar csak egyet.
Biztos rottweilerre gondolsz?
3/7 anonim válasza:
Rottweiler tudtommal egyféle van. Itt megtalálod a fajtastandardet. [link] Szerintem ami hosszú szőrű és világos, az már nem az. :)
4/7 anonim válasza:
A fekete-cser jegyes kutya a rotti, a világosbarnás,hosszúszőrű az más. De semmiképp rotti. Az csak egyfajta van!
5/7 anonim válasza:
NEked van igazad, régen tényleg létezett hosszú szőrű rottweiler, archív, fekete-fehér felvételek vannak róla komolyabb rotis könyvekben. Ha érdekel, nézek címet, szerzőt.
6/7 anonim válasza:
én is kétféléről tudok...az amerikairól és a németről
7/7 anonim válasza:
2 tipusrol tudok. az egyik az ösi nemet rottweiler, eröteljesebb, magasabb, sok a logo bör a pofajan , szeme fölött. A masik tipus, az ujfajta annak szelesebb a feje rövidebb az ornyerge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!