Könnyen kezelhető, közepes nagytestű kutyák?
Figyelt kérdés
sziasztok!
boxer könnyen kezelhető kutya?
ha nem akkor ilyen 30-50 kg-os kutyák közül milyen könnyen kezelhető kutyák vannak retrievereken kívül?
2011. nov. 22. 18:40
11/13 anonim válasza:
Szio,boxer?....4 van kedves játékos szép de az h nem tulpörgös ezt cáfolnám!A kutyák a hatalmas kertben egész nap kergetik egymást.emellet heti 3 szor levannak futtatva meg edzzve és még ezek után is pörögnek pörögnek és pörögnek jár a fenekük és lelőhettelenek.Persze ez nekünk nem átárny.De semmféleképpen nem mondanám h nem tulpörgösek:) Könnyen tanithato a németjuhász!schnauzer!Vizsla ahogy már emlitették! Milyen felaldatra kellene?Család?Gyerekek?Házörzés?Benti kinti kutya?
12/13 Akiteki válasza:
Nézőpont kérdése. A huskyjaimhoz képest tuti halállusták:)) Gyerekkoromban két boxerrel voltam együtt szinte naponta. Nem az enyémek voltak, hanem az egyik egy szomszédé, a másik egy rokonunké. Szerintem nagyon jól taníthatóak voltak és könnyen kezelhetőek. Imádtam őket.
13/13 A kérdező kommentje:
értem :D
2011. nov. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!