Könnyen kezelhető, közepes nagytestű kutyák?
Figyelt kérdés
sziasztok!
boxer könnyen kezelhető kutya?
ha nem akkor ilyen 30-50 kg-os kutyák közül milyen könnyen kezelhető kutyák vannak retrievereken kívül?
2011. nov. 22. 18:40
1/13 anonim válasza:
miaza a közepes nagytestű?, :9 hát a boxer amúgy pont nem . Egyébként nincs olyan kutya, ami alapból könyen kzelhető,csak jólnevelt
2/13 A kérdező kommentje:
te nagyon nem értesz hozzá,bocs
közepes-nagytestű vagy ez vagy az.
és boxer közepes testű.
könnyen kezelhető pl leonbergi,csak annyit eszik,mint 8 német juhász,ezért nem veszek azt :D
2011. nov. 22. 18:51
3/13 anonim válasza:
Hú, nekem csak a retrieverek ugrottak be. Esetleg vizslák.
5/13 anonim válasza:
angol springer spániel, angol véreb
6/13 A kérdező kommentje:
nem... :D
csak ne legyen lomha
2011. nov. 22. 18:59
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, sok van ilyen, valamit még mondj, hogy milyen jellemzője legyen :D
8/13 anonim válasza:
Nem tudom milyen jellegű kutyák tetszenek neked,de viszonylag könnyen nevelhető pl.springer spániel,vizslák,pointer,skót juhász,schnauzerek.
9/13 anonim válasza:
Miért, mennyit eszik 8 németjuhász vagy 1 leonbergi?
10/13 Akiteki válasza:
A boxer egy könnyen tanítható, jól nevelhető kutya. Szeret mozogni, de nem egy túlpörgős fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!