Milyen "lehetetlen nevet" adnátok kistetű kutyusotoknak?
Figyelt kérdés
Az alatt hogy "lehetetlen név" azt értem,hogy olyan név,ami nagyon ritka vagy esetleg nem is létezik még olyan...Egyik barátnőmnek az volt az egyik kutyusának a neve, hogy Píti a másiknak meg Tító.Ilyesmikre gondoltam ami ugymond viccesen hangzik és ritka:D
Ötletek?:-)
Előre is köszönöm
2009. máj. 10. 23:24
11/24 anonim válasza:
Az egyik papagájomnak Stucni a neve. Ilyen nevű kutyával még nem találkoztam.
12/24 anonim válasza:
Az enyémnek Ribizli a neve. De hívjük minden félének.Pl.Bibi, Didi, Ribi,Dödi,Csicsi,Cunci, Munci ilyenek kis hülye nevek :D
13/24 anonim válasza:
Csucsika, nekem egyik horimet hivjak igy.
Becezes: Csucsesz, Csunyi
14/24 anonim válasza:
Ismerősöméknél volt rendes neve a kisblökinek, de mert nem volt még szobatiszta, átmenetileg Szarosnak becézték. Rajta is ragadt. Képzeld el, hányan röhögnek a téren, amikor visszahívni próbálod ordítva őt...
16/24 anonim válasza:
Tigi, Süti, Csipszi, Füge, Zizi, Fifi, Borzi, Ajax, Bobo, Güzü, Muki.. hát most ennyi tellett:) egyébként nekem van egy pincsi csajom ő Dézi:)
17/24 anonim válasza:
Gigatronik, Dübbencs-Dübi, Linky, Zorró, Mani.
18/24 anonim válasza:
Atlasz:-) Bogi(bár nem ritka), Osonka (Oson)
19/24 anonim válasza:
Az én kutyusom Puli-oxi keverék,elég törpe és PomPom a neve.
Volt egy tacskó-foxi keverékem is ő Csimbi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!