Hol vesztek (neten) kutyusotoknak cuccokat? (pl. tál, pelus, táp stb. )
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 20:50
1/8 anonim válasza:
Tál - Fressnapfben vettem
Kutyapelenka - humán gyógyszertárban vettem betegalátétet. (tena lady) Ugyanaz, mint a kutyapelenka, csak olcsóbb.
Táp - www.tapfutar.hu (mindig innen rendelek)
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Nekem lesz kutyám és annak a kisálalt kereskedésbe veszek megn eki mindentn nyakörvtől kezdve játékig kajáig
4/8 anonim válasza:
www.tapfutar.hu
Nagyon korrektek, minőségi termékeik vannak, még csak háromszor rendeltem tőlük és mindig kaptam ajándék jutifalit, és ingyen szállítanak Budapesten és környékén.
5/8 anonim válasza:
Mi is a tápfutárról rendelünk :) Kisebb dolgokat meg állatos boltokban: Fressnapf, Alpha-zoo, Zoodom.
6/8 anonim válasza:
Én mindig mindent ott veszek, ahol épp a legolcsóbb. Nem vagyok egyetlen üzletnek sem a hűséges vásárlója, kizárólag a pénztárcám érdekel. :)
7/8 anonim válasza:
teszvesz, vatera .. az akciós cuccokat szeretem :D
8/8 anonim válasza:
www.webkutya.hu
olcsóbb,mint a kutyabolt, megbízható, gyors (2 nap alatt itt a cucc)és ingyenes a házhoz szállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!