Hol tudnék venni rózsaszín cuccokat a kutyusomnak?
Na ezt most szögezzük le.
Tök mindegy milyen fajta kutyád van, de ne csinálj belőle hülyét és magadból sem, akármennyire is "menő" ez a mai fiataloknál. Igen, 32 éves nő vagyok, és igen, yorkshire terrierem van, mert csak ilyen kisméretű kutyát tudok tartani.
A kutyámnak nincsenek rózsaszín cuccai, pedig kislány, nincsen esőkabátja, ruhái, van egy hámja, póráza, táljai, ágya, játékai stb. De nincs neki semmi fölösleges hülyesége. Ha hozzá van szoktatva a dolgokhoz sem fázni nem fog, sem megfagyni stb.
És a rózsaszín cuccokról meg mondj le, felejtsd el őket.
1. Egy vagyonba kerül az hogy rózsaszín legyen.
2. Te lehet hogy örülni fogsz neki milyen trendi cuccai vannak a kutyádnak, de a kutyád nem fogja látni azt hogy rózsaszín.
Egyébként a kérdésre válaszolva:
AlphaZoo, Fressnapf, ZooDom, itt megnézheted a dolgokat, de nem hiszem hogy mindenből van rózsaszín, azért itt még remélem nem tart az ország.
Szerintem is buta divat mindenféle rózsaszín cuccokat vásárolgatni.
De még mindig jobb, mint amikor elhanyagolnak egy kutyát.
Csak arra kell vigyázni, nehogy azt higgye valaki, hogy a szeretet azt jelenti, divatos cuccokat venni.
Ha mellette van szeretet, foglalkozás, ha a kutyának a kutya igényei is ki vannak elégítve, akkor elmegy a gazdi hobbija szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!