Milyen "lehetetlen nevet" adnátok kistetű kutyusotoknak?
Figyelt kérdés
Az alatt hogy "lehetetlen név" azt értem,hogy olyan név,ami nagyon ritka vagy esetleg nem is létezik még olyan...Egyik barátnőmnek az volt az egyik kutyusának a neve, hogy Píti a másiknak meg Tító.Ilyesmikre gondoltam ami ugymond viccesen hangzik és ritka:D
Ötletek?:-)
Előre is köszönöm
2009. máj. 10. 23:24
3/24 A kérdező kommentje:
hehe:D aranyos
Várom még az ötleteket :-)
2009. máj. 10. 23:39
4/24 anonim válasza:
Hát ha már elnevezted szegényt a kérdésben kistetűnek, akkor legyen Kistetű.:)
5/24 anonim válasza:
Ha lány "Petite", ha fiú "Petit"/ Ejtése mindkettőnek: Pöti. Francia szó és kicsit jelent. Ez találó is, kedves is. Ráadásul a kutyának célszerű kétszótagos hivónevet adni, vagyis azt a nevet, amit nap-mint nap használsz, vagyis nem a törzskönyves nevét.
6/24 anonim válasza:
A Snoopy (ejtsd sznupi) is aranyos.
7/24 A kérdező kommentje:
az a "kistetű" teljesen véletlen volt :D XD KISTESTŰ akart lenni!!!!!!
Köszi a válaszokat ismét:D
2009. máj. 10. 23:58
8/24 anonim válasza:
Én a könnyen megjegyezhető: Sándor-József-Benedeket ajánlanám!:P
9/24 anonim válasza:
Ismerősömé nemes egyszerűséggel Béla. Pedig lány.
Pet. Jelentése kisállat az angolban. Nem emiatt, de az enyém Petra, becézve Pet, nem kistestű létére.
10/24 anonim válasza:
Az én kis kutámnak selmak a neve :) (a csillagkapuban egy goaud.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!