Kuvasz, boxer, csivava. Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:50
11/13 anonim válasza:
Kuvasz! Kuvaszunk van, imádom a csajt.:)
A szomszédba boxer van, de több gondjuk is van vele... Csivava meg egy ismerősömnek van, olyan agresszív, hogy múltkor meg is ijedtem tőle :D
12/13 anonim válasza:
KUVASZT választanám, mert kuvaszom volt és van is. Viszont nem mindenkinek való a kuvasz. Ha láncra kötik, és nem foglalkoznak vele, akkor elvadulhat, de ez többé kevésbé minden őrző-védő kutyára jellemző. Minden nevelés kérdése. Sosem szabad ráhagyni, ha szemtelenkedik, és szeretni kell, foglalkozni vele. Az enyém túlságosan is barátságos. Két hónapos kora óta van nálunk, és most volt 4 éves. Viszont amelyiket úgy hoztuk, felnőtten, lesoványodva, rossz előélettel (láncon tartották, sovány volt, piszkos, neveletlen, rám is morgott néhányszor stb.) azzal muszáj volt foglalkozni, hogy kikupálódjon. Őt azért nem lehetett úgy nyúzni, húzni, mint ezt a mostanit. Ez a mosatni tipikusan az én nevelésem. Olyan "hülye", mint én. Nem hiába mondják, hogy amilyen a kutya, olyan a gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!