Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kuvasz, boxer, csivava....

Kuvasz, boxer, csivava. Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Chihuahua.
2011. nov. 18. 18:51
 2/13 anonim válasza:
kuvasz :D már van 1 kuvaszom és kell még egy *-*
2011. nov. 18. 18:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Kuvasz.
 4/13 anonim ***** válasza:
boxer
 5/13 anonim ***** válasza:
Én a boxert, de elképzeltem egy keveréket ebből a három fajtából! :D
 6/13 anonim ***** válasza:
BOXERELEM
2011. nov. 18. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:

pásztor kutya párti vagyok!:):)

Kuvasz!:)

de minden kutyát imádok, tehát a világ bármelyik kutyáját szívesen választanám!!:D

(na jó, talán a francia buldogot nem annyira, egyet ismerek, az félelmetesen hülyének tetteti magát... csak áll és bámul... órákon át!:D)

2011. nov. 18. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyiket sem. A csivava nekem túl törékeny, a kuvasztól tartanék hogy rossz idegrendszerűt kapok ki és rám támad, a boxer meg... hát talán még ő, de ő sem annyira tetszik.

Pincsi keverékem van, amolyan tibeti spániel kinézetű, örökbe fogadott kis vakarcs. :D

2011. nov. 18. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Kuvasz: hát, sok jót és rosszat is hallottam már, de én tartanék tőle hogy esetleg valami nem 100% és nekem ugrik..persze jön hogy mekkora az esélye de akkor is.. szóval nem..de jó nevelt Kuvaszt bemutatnak talán megbarátkoznék és rábólintanék hogy igen..

Boxer: nekem túúl nyálas (szó szerint), és amiket láttam nem megnyerő ebből a fajtából,és khm még vannak dolgai, nekem nem kéne.:D

Csivava: nekem is van (pit mellett). kis vakarcs de imádom, persze kicsi,pörgős idegbeteg, de nem tesz nagy kárt legalább, és olyan mint egy idióta(bocsánat de nya..)gyerek :D Én a csivi mellett rakom le a szavazatot akármilyen kis dögnek tűnik :)

2011. nov. 18. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
felsoroltál 3 teljen különböző kutyát,én a kuvaszt választanám mert tudom kezelni,honnan tudjuk hogy te tudnád-e? -___-'
2011. nov. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!