Csivava mellé boxer?
Mindenképpen középtermetű kutyust akarok. Boxerre gondoltam...természetesen ellenkező neműre illetve kölyökre.
Nem lesz gond??? :)
A csivava egyébként nem agresszív.Ja és lakásban lennének de persze mozgatnám a boxert rendesen meg minden.
Vagy ne boxer legyen?Ha ne akkor milyen?
ha a csivava kislány akkor a boxer is legyen az. Rossz ha különnemű,m kivétel ha mindkettőt ivartalanítod.
Láttam én már németjuhász-csivava keveréket...megoldják:D
Nem tom miért kell mindenhova rögtön irni h ivartalanítsd holott nem ez volt a kérdés...egyértelmű hogy fogom. Tehát :
Csivava mellé boxer?
Mindenképpen középtermetű kutyust akarok. Boxerre gondoltam...természetesen ellenkező neműre illetve kölyökre.
Nem lesz gond??? :)
A csivava egyébként nem agresszív.Ja és lakásban lennének de persze mozgatnám a boxert rendesen meg minden.
Vagy ne boxer legyen?Ha ne akkor milyen?
miért természetes az, hogy ellenkező neműt akarsz venni? Amúgy meg csak rajtad múlik, hogy gond lesz e, vagy nem. Ha nem neveled meg a csivavát (ha eddig még nincs megnevelve), és odakerül a boxer, akkor abból lehetnek komoly hatalmi harcok, amit a csivava nem biztos, hogy megúszna.
A kutyáknál nincsen ilyen, hogy üti egymást két fajta. Vannak dominánsabb típusok, de ha te vagy a falkavezér, nagy baj nem történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!