Bullterrierről vélemények? Csivava kutyusom mellé szeretném.
Inkább pihend ki magad és ne írj ki hülye kérdéseket...
Amúgy összeszoktatás kérdése. Ha kicsi bullterriert veszel mire felnől megszokja a csivavát. Főleg ha szukát veszel nem lesz gond. Ha felnöttet akarsz venni akkor mondj le a csivaváról lehet, hogy nehezen szoknának össze,a csivavát kicsit megharapdálná.
Szerintem nyugodtan, főleg ha ellenkező nemű, és kölyök lesz, szinte kizárt, hogy bármilyen probléma lenne...
Többieknek:
Szerintem a kérdező átvitt értelembe értette a megeszi szót, inkább úgy értette bántaná, nekimenne-e?
A bullterrier már babakorában is nehezebb lesz mint a csivi, szertelen, energikus, alkatra meg olyan, mint egy tank. Egy kisebb labdáért való rohanásban simán letarolja a csivit úgy, hogy maradandó károsodása legyen. Nem kell hozzá még csak verekedés sem.
A bullterrierrel az a tapasztalat, hogy igen komoly zsákmányösztönnel rendelkezik, és nehezen gátolható. Tapasztalt kutyás meg tudja oldani, ha máshogy nem, segítséggel. De ha nem vagy abban biztos, hogy képes vagy egyszer s mindenkorra megértetni vele, hogy a csivava nem zsákmány, nem is volt és nem is lesz az, akkor inkább felejtsd el.
nyugodtan ajánlom a bullt. nekem is van 1 tucat bullom itthon és ha kiskorában jol szocializálod akkor nem lesz baj vele, csak sokat kell foglalkozni vele.
ja és csak szukát vegyél és arra figyelj h a csivi nehogy megcsinálja a bullt mert rusnya 1 állatokat fog elleni :)
remek lesz egy kutyád :)
a csiwawa sírja a kertben lesz ???
mert egy farokcsapás a bulltól, és törött gerincel fekszik a törpe !
a legkissebb összezördülés a bullnak szúnyogcsípés, a csivinek ???
szerintem nem tudod mire vállalkozol.
ha igen ,és beválik , minden tiszteletem a tiéd !!
mert az a kutyatartás magasfoka !!
egy próbát megér !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!