Csivava mellé bullterrier?
Sziasztok!
Van egy csivava keverékem 5 kg és már 3 éves pát év múlva szeretnék majd mellé egy bullterriert is (felnőttet) jó ötlet lenne ?
első vagyok:
azért én nem tartanám ezt a két kutyát...mert eltérőek az erő viszonyok..
de ha már sokan véleményt írnak akkor letudod szűrni mi a helyes én nem tartanám őket együtt..
szia
nekünk egy tacsi(kisfiu) és egy bullterirrer(kislány) kuyusunk van.
azért a tacsin nem csivava de ő sem nagy ehez a nagy tehénhez képest(kicsit kövér a mi bulink,meg a doki szerint nagyobb az átlagnál)na m1.
a lényeg hogy nagyon jol megvannak,szeretnek játszani amióta a tacsink is megvan még nem is volak külön
Nálunk csivava mellett dobermann van.(Vagy is fordítva..) A dobi óvatosan játszik a picivel, míg a csiviről ez már nem mondható el. Tépi, nyúzza, harapdálja..
Ha a kutyáddal semmilyen problémád nincsen, rendszeresen jársz vele kutyák közé, engedelmes, jó a kapcsolatotok, nem lehet gond egy másik kutya. Nem tudom, milyen kutyás tapasztalataid vannak, mert ha csak csivavád volt, szerintem válassz más fajtát..
Köszönöm szépen :)
Már a mini bullterrieren is gondolkoztam ... De akkor a normális méretű lesz :)
A csivava az első kutya :)
Nincs semmilyen gond vele , voltunk már kutyamajálison is ott teli volt minden nagy kutyákkal (persze picik is voltak)néha megmorog pár nagy kutyát de pár perc után már megbékél vele .. így volt ez a legjobb haverjánál is :)
Először szegény kutyus félt a pici kutyitól :)
De mióta járunk kutyás programokra nem agresszív jól van szocializálva !
akkor nyugodtan!!
szerintem jól meglesznk együt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!