Virág6 kérdése:
Mit gondoltok az eb adóról?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 11:46
31/33 anonim válasza:
Hát ezeket a dolgokat nem én találtam, törvényalkotás messze áll tőlem...:-)
A Meoe semmiképpen nem lehet tagja a Szövetségnek,mert a sportági szakszövetségek tagjai csak sportszövetségek vagy sportegyesületek lehetnek. A Meoe bizottság se lehet tagja,mert nem sportegyesület. Ha átalakulna a bizottság sportegyesületté,akkor lehetne tagja.
32/33 anonim válasza:
Az nem az én asztalom h megmondjam h milyen szervezet milyen néven fut. Hisz ez játék a szavakkal és jogi hókusz pókusz. Ahelyett h tényleg a sportágakat képviselnétek - beleértve az agilityt is. Emellett emberektől és kutyáiktól vonják meg az elismerést és esetleges támogatást stb. Mindezt a sportkutyázás zászlaja alatt. Ez elgondolkodtató és elszomorító. Megint egy pofon a jó magyar valóságtól. :o( Nevetséges.....
33/33 anonim válasza:
Igen ez tényleg szomorú. Magyarország a bürokrácia országa. Én se vagyok jogász, nem szeretem ezeket a jogi dolgokat sem.Azt sajnos tudom,hogy szigorúan ellenőrzik a Szövetségeket. Szerintem az lenne a legjobb,ha az azonos érdeklődésű emberek együtt tudnának dolgozni a közös cél érdekében.Sokkal többre vinnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!