Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok az eb adóról?

Virág6 kérdése:

Mit gondoltok az eb adóról?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 11:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Mert a fidesz hozta ezt a törvényt és hát mert neeemzeti. Hánynom kell már ettől.... Mi alapján állapítják meg? Az FVM által el nem ismert MEOEs tk. számít majd vagy ránéznek?
2011. nov. 17. 12:40
 12/33 A kérdező kommentje:
Akinek meg veszélyes kutyája van,az meg 20000ft-ot fizet.De mi lessz azokkal akik kutyákból élnek?
2011. nov. 17. 12:43
 13/33 anonim ***** válasza:

Illetve mi lesz azokkal,akik a kutyákkal sportolnak. Nem tenyésztők, nincs semmi bevételük a kutyából.Csak szeretik és boldogok,ha együtt sportolhatnak.

Ha van kedvetek csatlakozzatok ehhez a facebook csoporthoz:

[link]

Nagy segítség lenne...

2011. nov. 17. 12:46
 14/33 anonim ***** válasza:
35%

Az lesz velük h szépen ivartalanítják a kutyáikat.

Akik meg a kutyákból élnek azokat nem sajnálom, dögöljön meg mind...mint a napokban leleplezett csivavás. A kutya NEM megélhetési forrás. A kutya társállat. Undorítóak azok akik ezt figyelmen kívül hagyják és szaporítják agyba főbe....

2011. nov. 17. 12:50
 15/33 anonim ***** válasza:

És kit nevezel sportkutyának? És honnantól? Elindult vele egy versenyen? Van elért egy bizonyos eredményt?

Nekem van egy A3as (agility - legmagasabb kategória) keverékem. Már rég nem versenyzünk, de akkor ő most sportkutya??

2011. nov. 17. 12:51
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet értek vele,de nem mindenkit köteleznék erre.Pl.az állatorvosoknak adtam volna nagyobb hatáskört.Ők ismerik a gazdákat,tudják a kutyák körülményeit,tőlük meglehetett volna kérdezni,h milyen a körülménye a kutyáknak.Csak azokat adóztattam volna meg akik nem megfelelően bánik a kutyájával,és persze a szaporítókat,de őket keményen.Már most olyat hallottam 1 ismerősömtől,aki sajnos szaporító,h majd amennyit ő bevall,azután fog adózni.Van 4 fajta kutyája amit szaporít és plusz még kettő.Nemrég vittem a kutyámat az orvoshoz-éves szervizre-és panaszkodott,hogy sok szaporító van a környéken,de nem tudnak mit tenni ez ellen,nincs hatáskörük erre.ezt kellett volna rendezni és nem azokat kurogatni akik rendesen tartják a kutyát.A tenyésztőket sem adóztattam volna meg,hiszen náluk jobban senki nem ismeri és szereti az adott fajtát..

Bár nekünk nem kell fizetnünk,mert ivartalanítva van a kutyánk,kap chipet is és ennyi, hosszútávra gondolkodok vele kapcsolatban:) A macskáim is ivartalanítottak ha esetleg jönne a macskaadó.Nem is értem,miért nem a macskák lettek megadóztatva,ők sokkal többen vannak.

2011. nov. 17. 12:57
 17/33 A kérdező kommentje:
77%-os.Én már csatlakoztam
2011. nov. 17. 12:59
 18/33 anonim ***** válasza:

Szerintem olvasd el mi van írva az üzenőfalra. Magyarországon létezik egy Magyar Kutyasport

Szövetség, ennek vannak tagjai,akik a Nemzeti Sport Szövetség tagsági kártyájával rendelkeznek. Ezeknek a sportolóknak a kutyáit nevezik sport kutyának,mert különben bárki mondhatná,hogy az övé az.Nem lehetne megfogni...

Lép be az egyik egyesületében, indulj versenyeken és kapsz kártyát.

2011. nov. 17. 12:59
 19/33 anonim ***** válasza:

"Ivartalaníts, ne adózz!

Magyarisztán... Mindenki a kibúvót keresi, holott jó is... lehetne az ebadó. Aki nem akar fizetni, az ivartalanítsa a kutyáját, vagy vásárlás helyett fogadjon örökbe menhelyről ivartalanított kutyát!

Aki fizet, az alapot teremthet azoknak a kutyáknak az ivartalanítására, akinek a gazdája erre önerőből nem képes.

Helyi adó, rajtunk múlik, hogy a helyi önkormányzat hogy használja fel.

Ami energiát az adó elkerülésébe feccölnek emberek máris, annyival hegyeket lehetne helyi szinten megmozgatni... bármelyik másik országban, de ez Magyarország...Bővebben

Készítette: Illatos Út Max"

Forrás: facebook

2011. nov. 17. 13:01
 20/33 A kérdező kommentje:
93%-os.Teljesen eggyetértek veled.
2011. nov. 17. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!