Mi a véleményetek a Dog Chow kutyatápról?
Azt kérdezte mi a véleményünk a DOG CHOW-ról : Szerintem nem rossz táp de azért jobb is van a dog chownnál jobb is!
OFF: Egyépként annyi kutyatápos kérdés van!Tényleg csak vissza kéne olvasni pár kérdéssel de mind1,végülis ezért vagyunk itt hogy válaszoljunk a kérdésre csak megjegyeztem :D
Ezt a kérdést már 100x feltették.
De szerintem jó, az én kutyáim csak ezt szeretik...
Attól mert a kutyáid szeretik, még nem biztos hogy jó minőségű és jót tesz nekik. A kutya szereti a csokit is, mégsem jó neki.
Amúgy a kérdésre a válasz, a hústartalma igen gyér...
utolsó előtti voagyok: Egy középkategóriás táp. Az én kutyáim nem szeretik a csokit! Csak a sütit! Én adok mellé vitamint nekik. nekünk bevált...
Van néhány agyonreklámozott táp is,ami még rosszabb ennél...
Ha kiszámolod(zsák ára:napi tápmennyiség)rájössz,hogy sokkal olcsóbb,mint a gyengébb táp kiegészítőkkel.Az ilyen jobb tápokhoz nem kell mást adni.
A Royal Canin tényleg drága és olyanoknak jó,akik tényleg tudnak etetni(csak a napi tápmennyiség,mellé nincs zabáltatás meg nass),amúgy jobb árú az Acana(12 ezer ft/15 kg áron veszik itt a környékbeliek),ez nagyon sokáig elég.
Mekkora a kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!