Dog chow puppy jó táp egy 5 hónapos bichonnak?
Tökéletes!
Ha anyagilag megteheted, akkor acanát, vagy orijent vegyél neki szerintem az a legjobb, de ez csak az én véleményem.
Tökéletesen fejlődik a Dog Chow táptól is.
az acanát már próbáltuk de attól ment a hasa..
köszi a válaszokat!!
Csirke/kacsa/marha/sertés/belsőségek... meg ami van.
A lényeg, hogy jól meg legyen főzve, mert akkor nem lesznek benne kórokozók.
A hentesnél szoktam venni azt ami éppen akciós és szép. Például szokott lenni jó húsos farhát amit több részletben oda lehet adni, vagy a májból is elég egy kevés. A sima fehér marha vagy sertéscsont is jó, mert eljátszik vele a kutya.
Általánosságban 200Ft/kiló szokott lenni van hogy olcsóbb, van hogy drágább. Úgy készítem el, hogy egy lábasba teszek kevés vizet, bele a húst és a zöldséget/rizst/gyümölcsöt/esetleg tésztát és forralom egy darabig. Azt ne felejtsd el, hogy ha kap főtt kaját, akkor sokkal kevesebb tápot adj. Jó a főtt tojás is, és a tejtermékek (túró,tejföl, joghurt)
Amit ne adj: csöves csont (csirkecomb csont), túl sok csont, fűszeres kaja, csoki
Nálunk a kutya 50-50%ban tápot és főtt kaját eszik.
Mivel a tiétek kis testű kutya ezért nem biztos, hogy gazdaságos mindig főzni neki, de heti egy-két alkalommal szerintem mindenképp jó kiegészítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!