5 hónapos kutyának lehet bolha irtós nyakörvet venni? Nem túl erős neki? és milyen márkájút?
Én az Advantixet, és a Frontline-t ajánlom!!!
Nem nyakörvet...
Lehet, de a nyakörvek nem tartják távol a kullancsokat, csak megölik.
Ha mindenképp nyakörvet szeretnél, akkor a Kiltixet sokan dicsérik.
Amúgy azért nem szokták ajánlani ilyen pici korban, mert kinövi és elvileg 7 hónapig védenek..
Mi inkább az Advantix spot-on-t használjuk, ez távol is tartja a kullancsokat, bolhákat stb.
ha spot-ot veszünk akkor az mennyi ideig jó illetve ha megfürdetjük akkor nem jön le róla a hatás?
nekünk csak bolha miatt kéne mert már megfürdettük de mindig nagyon vakarózik és rágja magát amikor bolhásak , a másik kutyánk nem bolhás 1 hónapja benne is volt de neki ilyenkor elég ha megfürdetjük bolhaírtós samponnal és nem lesz benne ,de a kicsinek szerintem nem használ vagy nem tudom..azért akartunk nyakörvet mert az nem olyan drága.. a spot meg igen...
Hosszù tàvon olcsòbb a nyakörv, csak nem egy ismerősöm kutyàja az elején hànyt tőle.
Advantix-ot én havonta veszem a kullancsok miatt is. Bolhàk ellen asszem 2 hónapig hat, de ez nem biztos, keress rà a neten. Fürdetni előtte és utàna 2 napig nem lehet, a többi időben nincs gond.
havanese kiskutyáról van szó, nem tudom hogy szedi össze a bolhákat mert panelba lakunk a másik kutyánk nem bolhás , csak most hogy jönnek a hidegek kullancs ellen annyira nem kell hogy védjen...olyat tavasszal akarunk neki venni..
kipróbáljuk a bolhanyakörvet aztán ha nincs hatása és hány is tőle akkor spot-ot veszünk..
amúgy látjátok is benne a bolhákat?
Nem lehet, hogy valami más váltja ki a vakarózást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!