Mi a véleményetek a Dog Chow kutyatápról?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=68&keres..
Szemezgess itt, ha esetleg nem írnának elegen.
nem volt kedvem rákeresni inkább ide irtam egyből a kérdést:)))
Köszi
10:38-as! Azért ne szálljunk a fellegekbe! Az Acana fehérjetartalma (a sport változatnak) "csak" 33% - nem 60-70%!
Szerintem a Dog Chow nem rossz - nem mindenkinek tellik Acanára, Orienre - az a fontos hogy (elvileg) nincs benne káros anyag.
Mi egész pici kora óta azzal etetjük a Labinkat és szép egészséges kutyává fejlődött! Persze mellette kapott kálcium-tablettát, vitaminokat,főtt zöldségeket!
A tápot állateledel boltban vesszük, ahol a helyi állatorvos felesége az eladó és szerintük ha valaki nincs annyira eleresztve anyagilag akkor ez a táp is megfelelő! Igaz, nem egy Royal Canin, de ebben is megtalálhatók azok a vitaminok és tápanyagok amire szüksége lehet egy kutyának! Persze néha egy kis rásegítéssel!
Mi előtt megköveznétek ezt nem én mondom hanem egy állatorvos!! Üdv!! :)
SAJÁT TAPASZTALAT!
Kutyusomnak hónapokig sima adult pro plan-t adtunk, imádta, juti falatnak is jó volt. Egyszer áttértem dog chow-ra mondván olcsóbb és ez is purina...
A kutyám utálta, bár a főétkezésnél, főtt kajával megette, de leginkább ott hagyta, 1 hétig adtuk neki. Ezalatt a két hét alatt folyamatosan fosott, mire kigolyóztuk, hogy csak a táp hibája lehet, nem adtunk neki, és 2 napra rá már megint jó volt a széklete.
Utólag többektől is hallottam ezt a tapasztalatot, lehet, hogy vannak érzékenyebb kutyák, de lényeg, hogy soha többé nem adok a kutyámnak, ha utánam dobják akkor sem.
Szörnyű volt az a hét végig attól féltünk, hogy kiszárad, lestük a kutya minden lépését és szorongattuk az állat doki számát, hogy hívjuk, ne hívjuk. Senkinek sem kívánom.
Szóval egy hét volt, de sokkal hosszabbnak tűnt.
És még a szén tabletta sem ért semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!