Timoking kérdése:
Hany eves korig lehet tanitani egy kutyat?
Figyelt kérdés
szoval olyan dolgokra gondolok, mint a labda viccahozasa, pacsizas, leules, fekves stb. A kolyokkutyamat tanitom, de az idosebbet nem nagyon tudtam meg akkor, es szeretnem hogy tobbet tudjon. Nagyon ertelmes kutyus, de sztem ez nem eleg es tudasat boviteni szeretnem. Most 3 eves2011. nov. 15. 20:36
1/2 anonim válasza:
3 éves kutyust még bőven taníthatsz bármire! Igaz, hogy a kor előrehaladtával egyre nehezebb lesz, és több időt vesz igénybe, de türelmesnek kell lenni, és akkor még egy 10 éves kutya is meg tud tanulni néhány könnyebb feladatot! Az én kiskutyám 10 hetesen fél óra alatt tökéletesen megtanulta az "Ül!" parancsot, úgyhogy a kölyökkutyát feltétlenül tanítsd! :) És az idősebbet is egész nyugodtan lehet, baja nem lesz! :)
2/2 anonim válasza:
Amíg képes tanulni, addig tanítható. 3 évesen még épp csak felnőtt, nyugodtan foglalkozz vele, örülni fog neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!