Hogyan kell tanítani egyszerre két kutyát?
Figyelt kérdés
Van két fiatal kutyám, de annyira össze vannak nőve, hogy egyszerre csak az egyiket nem vihetem, ki, mert akkor sír a másik addig, még ő is nem jöhet. Na, most szeretném tanítani őket, és nem tudom, hogy lehet-e egyszerre kettőt,vagy muszáj külün-külön.2011. szept. 22. 21:04
1/6 anonim válasza:
keress fel egy szakembert!...már ott eleve gond van, hogy nem viheted el egyiket meg másikat anélkül, hogy gondot okozna volna!!!
2/6 anonim válasza:
Szia!:)
Hát mindenképpen jó lenne, ha lenne olyan alkalom is, amikor egyszerre csak az egyikkel foglalkozol.
Esetleg menj ki a kerítésetek elé, hogy a másik addig is lásson titeket.
A falkában az alá(bb)rendelt kutyával amúgy is kevesebb dolgod lesz, általában ők gyorsabban tanulnak.:)
nekem 4 kutyám van, hidd el, sokkal egyszerűbb, ha előbb külön-külön tanítod őket - utána már egyszerre is menni fog.:)
3/6 anonim válasza:
És kit érdekel?! Sírjon! Majd megszokja! Nehogy már ők határozzák meg azt, hogy mikor kivel foglalkozz!
4/6 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálom a tanácsot. :) Az a baj, ha külön vannak, mindkettő kezelhetetlen. Az egyik bent sír, vonyít, ugat, szaladozik, a másikkal meg még sétálni sem lehet, mert vissza akar menni a testvéréhez. :S Bonyolult ügy. Szakemberre sajna nincs pénzem, magamnak kell megoldanom.
2011. szept. 22. 21:14
5/6 A kérdező kommentje:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:12
Mellesleg neked nagyon igazad van!
2011. szept. 22. 21:23
6/6 anonim válasza:
Csak külön foglalkozz velük. lehet az elején hiszti lesz. De máshogy nem tudod őket tanitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!