Milyen kaját tudok csinálni? Párizsiból, májkrémből, kenyérből ha esetleg főzni tudnék valahogy az is jó lenne!
Eddig a fantáziám ezek közül annyira juttot hogy kenyeret megkentem májkrémmel és szeleteltem rá párizsit és tettem rá kutyatápot! 1 perc allatt megette :D
Lécci ne mondjátok,hogy miért etettem ilyen moslékal a kutyám!Nem maradék hanem külön vettem a kutya hütőjébe kaját,de annyi pénz volt nállam hogy ilyeneket tudtam venni!Lehet esetleg valami mást csinálni belőle?
Sok kutya szereti a felvágottakat,a miénk is szokott kapni minden nap,ha mi eszünk.
Hogy főzni mit lehet ilyesmiből,azt nem tudom.
Mi sóher időszakban szívet szoktunk venni,kb.350-400 ft kilója.Ez elég 3 napra,mert rizs vagy tészta azért mindig van otthon,azt főzünk hozzá.
Értem!
Köszönöm!
Most a kutyának ezek vannak sajnos csak itthon hétfőn jön meg a rendelésünk!És holnap nincs nyitva semmi!
Csak olyan hülye vagyok hogy nem néztem meg pénteken hogy van-e még elég kutykaja itthon!És most ennyit tudok nekik nyújtani!Meg vaj száraztáp ésméz van itthon!
Csak szívesen csinálnék holnap neki valamit saját kezűleg!De ha mást nem rendelek neki is kaját :D mert vasárnap mindig valami különlegeset kap!
oké!
De anyáék haza jöttek este és bevásároltak a Tescoba és így tudok neki főzni levest meg marhapörit meg egy kis kutya desszertet!
Szóval nem fog éhen halni!
Miért szegény?
Nem értem,de legalább jót evett,játszott,sétált,úszott ma és jól érezte magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!