Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítsék! Mit csináljak vele?

Segítsék! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Kb egy órája találtunk a párommal egy kukában egy kiskutyát. Hazahoztuk. A konvektor elé raktam sok meleg takaró közé meg adtam neki langyos tejcsit. Mit csináljak vele? Nem tudjuk, hogy pontosan egy ilyen pici kiskutyát, hogy kell ellátni. A barátom szerint kb. 2-3 hetes lehet és roti, labrador keverék talán. Minden segítség, tanács jól jönne. Köszi!:)
2011. nov. 14. 14:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Csak szeretném elmondani, hogy jól van a kutyus:) Neve még nincs a párom Törpének hívja én meg Drágámnak:) Nagyon megszerettük, úgyhogy biztos megtartjuk. első nap még elég félénk volt. Biztos a sok stressz meg az új hely stb miatt, de már teljesen megbarátkozott velünk és a környezettel. Megy össze-vissza felfedezni a házban. Még néha csetlik botlik:) Rengeteget játszunk:)

Köszi a sok tanácsot. Sok mindent felhasználtunk belőlük. Pl. Happy Dog kaja meg majd ha nagyobbak leszünk egy picit akkor a kutyasuli:)

Köszi:)

2011. nov. 16. 22:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy írtál, majd számolj be néha-néha, hogy mi újság a csöppséggel ;)
2011. nov. 17. 14:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy jól van a kutyus, és hogy jó helyre került.
2011. nov. 17. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!