Segítsék! Mit csináljak vele?
Csak gratulálni tudok, hogy ilyen rendik vagytok. De remélem tisztában vagytok vele, hogy nem egy ölebetek lesz. Most még nagyon kicsi, de egy Lablador nem az. :) Tápszert a doki adott? Hirtelen ilyen linkeket találtam:
Tudom a tiétek biztos keverék, de azért nem árt ilyeneket elolvasni szerintem. Sok sikert és örömöt kívánok. Várom a képet :)
A pedigree gyenge minőség, java része csak átszalad a kutyuson és nem hasznosul, tele van színezőanyaggal, ami megint nem jó stb.
Én Happy Doggal etetek, ez egy nagyon jó minőségű táp. De majd még biztos jönnek a többiek is és ajánlanak még tápokat :)
Itt a kép
Ugye milyen édi?:)
Igazából még nincs kimondva, hogy megtartjuk, de szinte biztos, hogy igen:). Tudjuk, hogy nagy lesz, de kertes házban lakunk. Jó helye lesz.
Köszi minden tanácsot meg segítséget:)
Egyem meg a kis füleit!:D
Én is találtam kölyökkutyát, nagyon hasonlóan nézett ki, mi is azt hittük, hogy labi keverék, aztán tiszta foxis feje lett! (Ezt csak azért mondom, mert kicsiként szinte minden kutyus hasonlóan néz ki, még sokat változhat...:))
Én úgy tippelem, hogy felnőttként olyan közepes-nagy kutya lesz, 20, max. 30 kg. (De lehet, hogy csak 15...)
(De csak tipp, nem biztos, hogy jól saccolok!:))
Ami még kelleni fog:
A további oltások, chip, nyakörv, póráz... legyen csipogós játék, legyen kötél, gurulós labda is, ha lehet!:)
Ha majd jön a fogváltás, érdemes elhalmozni mindenféle rágókával (szerintem az algás csont alakú a legjobb), és eldugni a cipőket/párnákat, satöbbiket előle...:)
Amúgy ha meg tudjátok oldani, jó lenne, ha 3-4 hónapos koráig veletek aludna.:)
Nem elkényeztetés, nem beszoktatás... Egyszerűen a falkában ez így történne. Neki nincs már kihez bújni - így hagyjátok, hogy Hozzátok bújjon.:)
Egyelőre Ti nem gazdik vagytok, hanem az egyetlen biztos pont az életében...
Később nagyon meghálálja a kapcsolatotok, ha most mellettetek pihenhet melegben és biztonságban!:)
Nap közben viszont nyugodtan legyen a kertben, de persze játszatok vele minél többet...
Én is a Happy dogot ajánlom, kicsit drágább, mint a Pedigree, de ha megnézitek az összetételt, a Pedigree szinte semmivel sem jobb, mint a legvacakabb noname tesco-s táp...
A Happy doggal viszont sok betegséget megelőzhettek, és kiegyensúlyozott, egyenletes fejlődést biztosíthattok neki.:)
Jól írta előttem valaki, a nevelésben a pozitív megerősítés sokkal eredményesebb, mint a büntetés!
Persze kell tiltószó is, és nagyon ritkán mondjuk a felső ajkak felhúzása és az íny összeszorítása, de majd segítünk, ha ilyesmi kérdésetek lenne!:):)
Amúgy ajánlom figyelmetekbe a tükörmódszeres kutyasulikat:
Én is ide (az őrmezőibe) járok az egyik kutyámmal kutyaoviba, és nagyon tuti, megéri azt a pénzt, amit elkérnek érte!:)
Na de nem akarlak agyonterhelni már most ilyenekkel, nagyon boldog kutyázást kívánok, szerencsés kis gombóc, hogy befogadtátok!:):)
Majd megírhatnád, mi lett a neve!:):)
Megint megnéztem, inkább 15 kilós lesz max, elég kicsik a mancsai a testéhez képest...
(Ez azért fontos, hogy ha Happy doggal etettek, nem kell a large breedet választani a baby-s verziókból:)...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!