Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira utálom vele a szex-et mit tegyek? Hogyan segítsek ezen?
Na szóval,én szexelni tv nélkül sötétben szeretek.
Na és már betelt a pohár a tegnapi után.
A barátoméknál voltam.Lefeküdtünk, orálisan elkezdett velem játszani na és annyira élveztem hogy hangos voltam pici, ő erre míg nem is élveztem el teljesen elvette a fejét, na és befogta a számat.Aztán ok elkezdődött a szex nyekergett az ágy, hiába mondtam én hogy nem hallatszik az, de hallatszik kapcsoljuk be a tvét.
Én ezen változtatni akarok mert nekem ez így nem megy.Volt már valaki hasonlóban?
Mondd el neki a problémáidat, mert lehet, h ő nem is tud róluk, h ennyire zavarnak ezen dolgok.
Aztán ha nem változtat és továbbra is így folytatódik minden...a pasid egy tapló...lépj le!
N/22
"A kérdező kommentje:
hát igen attól fél miközben emeletes ház mi fent vagyunk szülők lent.Képtelenség hogy meghallják azért annyira nem vagyok hangos"
De ezt ő nyilván nem tudja. A magam részéről én sem szexelnék úgy, hogy csak pár fal választ el a párom szüleitől. :D
Mi is mindig tv mellett szeretkeztünk, hogy mást ne zavarjunk az esetleges hang hatások miatt, és így mi is önfeledten tudtuk szeretni egymást!
Nem tudom miért zavar téged a tv, nem arra kell figyelni hanem a párodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!