Hogy lehet így kutyám, ha folyton gond van a szomszédok kutyájával?
Figyelt kérdés
Röviden vázolom a felállást: mi kertes házban élünk, a szomszédunk a közeli rokonunk, ezért köztünk nincs kerítés. Van egy 10 éves kutyám, aki imád itt élni. Viszont a rokonunk/szomszédunk 1,5 éve hozott magának egy rotit a menhelyről, ráadásul kant, olyat mint a mostani kutyám, és persze szétverték egymást...azt a megoldást találtuk ki, hogy 4-ig az én kutyám van elengedve, 4 után meg az övék...utána viszont láncra kell vernem(megjegyzem utálom,mikor meg kell kötni, gyűlölöm emiatt a rokonainkat). De a kutyám már öreg, habár azóta már nem verekednek, és megszokták egymást, de nem tudnék kutya nélkül élni, és a mostani kutyám után is szeretnék egy kutyát tartani, de nemt udnám elviselni, hacsak egy percre is meg lenne kötve, vagy bezárva egy kennelbe. Szuka kutyit meg nem akarnak a szüleim...és természetesen a kerítés nem lehet, merthát ők a rokonaink...én mér mondtam,hogy akor meg költözzünk el, de természetesen erre is hajthatatlanok...mit csináljak? Költözzek el én? Vagy mivel tudnám rávenni a szüleimet, hogy egy rohadt kerítésben eggyezzenek meg? Azért ne tartsak kutyát, mert a szomszéd elkényeztetett fia kihozott egy roti kant a menhelyről, és utána nem is tanította be, nem is foglalkozik vele, és szétveri az én kutyámat, és a következőt is? ahh....köszönöm a hszeket :(2009. máj. 9. 10:22
41/43 A kérdező kommentje:
Amúgy mikor meg van kötve,és ha az idő teheti,mindig kimegyek hozzá, és mellette tanulok,akkor tök nyugodt. Néha meg bennt van velem a lakásban. Csak szörnyű látni nekem,aki szereti őt,és nem akarok neki rosszat :(
2009. máj. 9. 13:58
42/43 anonim válasza:
Csináltassatok a ház elé 1 kennelt, úgy, hogy ha kiléptek a házatokból, a kennelbe érkezzetek, aminek a másik oldalán van még egy ajtaja, ahonnan a kertbe ki lehet menni. Így olyan, mintha egy kisebb kertben élne a kutyátok, nem kéne különzárni. De nem értem, hogy ha csináltattok egy kerítést, akkor miért nem lehet ajtót szerelni rá? Akkor át lehetne járni gond nélkül, mintha nem is lenne a kerítés, de a kutyák nem tudnának átmenni.
43/43 anonim válasza:
Szerintem első sorban nem a rokonokkal kéne leülni beszélni, hanem a szüleiddel. Addig, amíg ők nem támogatnak, nem fogod tudni megoldani a problémát. De miért állnak így ehhez a kérdéshez? Miért kellett a te zsebpénzedből kifizetni a károk egy részét, ha nem a te kutyád csinálta? Miért részesítik előnyben a rokonokat, mint a saját lányukat? Fura nekem ez az egész. Én mindenképp tisztáznám velük. De ha van lehetőséged, költözz el, és a magad úra lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!