Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám alig eszik meg...

A kutyám alig eszik meg valamit, válogatós. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy csivaváról van szó, nagyon válogat. A májkrémet se eszik meg mindig csak szemezik vele, a kenőmájast megeszi.Főtt hús jöhet minden mennyiségben meg csoki is, bár csokit nem adok neki csak nagyon ritkán,mert tudom nem szabadna.A kínait és mekit is falja(szintén nagyon ritkán kap,akkor is egy egy falatot az enyémből).

A főtt húst ha belekeverem rizsbe meg zöldségbe akkor vagy nem kell az egész vagy kiválogatja a húst. A kutya konverzet meg tápot se eszi meg, pedig próbáltam több fajtát, néha ropogtat 1-2 db-ot.

A bolognait szereti nagyon,de csak tésztával, simán a szószt nem.

De nem főzhetek neki állandóan külön, alig eszik meg valamilyen maradékot. Nem tudom mit kéne csinálnom vele, a másik kutya a vajas kenyeret is megeszi ha arról van szó, ennek nem tudom mi baja van... :( Nem tudom mit kéne neki enni adnom hogy jó legyen.

2011. nov. 11. 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Felkél a kutya ha megéhezik.------> ezzel elmondtam mindnet
2011. nov. 20. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Sajnalom ,de a chiwawa ilyen buta kutya . Mast nem nagyon tehetsz ,mint ,hogy csak azt a kajat tegyed ele amit nem szeret ,kb 2 nap utan fog enni belole....
2011. nov. 20. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Az éhség nagy úr. Viszont jelenleg pincérbohócnak néz a kutyád. Láttam már ilyet, kislábasban zöldborsófőzeléket pörkölttel kellett főzni mindig a kutyuskának mert csak azt volt hajlandó megenni :D Az a gazda meg már beletörődött.
2011. nov. 20. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt minden kutya, macska eljátssza. A gyerek is :) . A mi drága kutyusunk 2 napig bírta annak idején, mi meg még pofátlanul ettünk is előtte, csorgott a nyála, de nem kapott mást, mint ami már előtte volt. Azóta nem csinál ilyet. Mindenevő lett. Csak csatlakozom a többiekhez. Ha igazán éhes lesz, megeszi majd. Elvégre nem hülye, hogy éhen haljon. :)
2011. nov. 20. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
No igen a gyerek is ,ha tehetné csak milkacsokit enne:D
2011. nov. 20. 14:43
 16/16 anonim válasza:
Háhá akárcsak a saját csivimről olvasnék! XD Én is ezzel harcolok,de megfogadom a tanácsokat,és nem dőlök be többé a kis boci szemeinek! :D
2012. jún. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!