Ma bejött az udvarunkra egy beagle szuka kutyus. Jól cselekedtem?
és ha az a kan pont a testvére? vagy a fia? vagy a féltestvére?
honnét tudod hogy nem rokon-e főleg hogy egy városban vannak?
honnét tudod,hogy volt-e betegsége?
honnét tudod hogy nem örökit-e betegséget?
honnét tudod, hogy alkalmas-e szülésre? vajon hányszor szülhetett már.egyáltalán hány éves??
és ha 1 éve kóborol akkoris keresheti a gazdája!!lehet h másik városból kóborolt el....
ez egyébként lopásnak is minősül!! a kutya megtalálásától számitott 1 éven belül az eredeti tulajé a kutya....
Húúú... jól lehurrogtak...Nem gondoltam, hogy ennyire neked esnek, nem hogy örülnénak az örömödnek...Ha el akarták altatni ,megmentetted!!!
Na mindegy!!! Nem értem az embereket ...
Az első kérdésedre a válaszom az,hogy igen JÓL CSELEKEDTÉL avval hogy befogadtad megmentetted az életét,mert lehet 10 perc múlva elüti egy autó.
De amit már utána műveltél ill. akarsz a már NAGYON NEM HELYES sőt elítélendő,mivel már 22 éves vagy így büntethető is.
A Beagle fajtamentés igaz,hogy még csak alakulóban van(napok kérdése és bejegyzésre kerül)nos attól függetlenül már működünk,minden megyében van legalább egy-egy emberünk.
A beagle clubbal is felveheted a kapcsolatot online,mert eleve onnan indult ez az egész,de írhatsz nekem is privátban és mi előkerítjük az eredeti gazdáját.
Figyelem!
Ez minden jó érzésű itt jelenlévő kutyásnak szól!
Ha tudomásotok van/lesz olyan Beagleről aki bajban van:kóborol vagy bántalmazzák akkor kérlek benneteket jelezzétek!
Csak a fajtamentéssel foglalkozó elérhetőségeim:éjjel-nappal hívható tel.szám:06 20 335-88 77,e-mail:ordog001@freemail.hu
Előre is köszönöm:I the devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!