Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma bejött az udvarunkra egy...

Ma bejött az udvarunkra egy beagle szuka kutyus. Jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
Mivel már régóta szeretnék egyet igy befogadtam és annyira megszeretném tartani nagyon szeretm,de félek hogy a gazdája majd keresni fogjak,mi tévő legyek ha majd keresi és ha nem is jol bánt vele és azért szökött meg,:(nagyon rossz lenne ha elvinné.
2009. máj. 8. 13:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

és ha az a kan pont a testvére? vagy a fia? vagy a féltestvére?

honnét tudod hogy nem rokon-e főleg hogy egy városban vannak?

honnét tudod,hogy volt-e betegsége?

honnét tudod hogy nem örökit-e betegséget?

honnét tudod, hogy alkalmas-e szülésre? vajon hányszor szülhetett már.egyáltalán hány éves??

és ha 1 éve kóborol akkoris keresheti a gazdája!!lehet h másik városból kóborolt el....

ez egyébként lopásnak is minősül!! a kutya megtalálásától számitott 1 éven belül az eredeti tulajé a kutya....

2009. máj. 11. 17:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Ha pároztatni akarsz vegyél egy tenyészkutyát. De ne egy "ingyen",ki tudja honnan származó, mennyire standardnak megfelelő kutyával. Ezért kell ingyen? Akkor VEDD MEG ha kell!
2009. máj. 12. 07:06
 33/35 anonim ***** válasza:
30%

Húúú... jól lehurrogtak...Nem gondoltam, hogy ennyire neked esnek, nem hogy örülnénak az örömödnek...Ha el akarták altatni ,megmentetted!!!

Na mindegy!!! Nem értem az embereket ...

2009. máj. 18. 08:14
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Az első kérdésedre a válaszom az,hogy igen JÓL CSELEKEDTÉL avval hogy befogadtad megmentetted az életét,mert lehet 10 perc múlva elüti egy autó.

De amit már utána műveltél ill. akarsz a már NAGYON NEM HELYES sőt elítélendő,mivel már 22 éves vagy így büntethető is.

A Beagle fajtamentés igaz,hogy még csak alakulóban van(napok kérdése és bejegyzésre kerül)nos attól függetlenül már működünk,minden megyében van legalább egy-egy emberünk.

A beagle clubbal is felveheted a kapcsolatot online,mert eleve onnan indult ez az egész,de írhatsz nekem is privátban és mi előkerítjük az eredeti gazdáját.

Figyelem!

Ez minden jó érzésű itt jelenlévő kutyásnak szól!

Ha tudomásotok van/lesz olyan Beagleről aki bajban van:kóborol vagy bántalmazzák akkor kérlek benneteket jelezzétek!

Csak a fajtamentéssel foglalkozó elérhetőségeim:éjjel-nappal hívható tel.szám:06 20 335-88 77,e-mail:ordog001@freemail.hu

Előre is köszönöm:I the devil

2009. máj. 19. 06:54
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Bocsánatot kell kérjek de javítanom kell az előbbi hozzászlósásomat!A tel.számot nem jót adtam meg!A HELYES tel.számom:06 20 318-47-97,Szabolcs megye.Az e-mail cím az jó!Mivel sokáig nem használtam a 335-88-77-es kártyát így lejárt az érvényessége vagyis ellehet fricskázni.
2009. máj. 19. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!